Suojakalvot iPad 10.2" (2019) -puhelimelle


4 Tuotteet

iPad 10.2 -näyttösi on turvassa My Suojakuori -suojakuori n avulla.

Hyödynnä upeat kampanjat ja alennuksemme iPad 10.2 (2019) -näytönsuojista, jotta voit käyttää sitä mielenrauhassa. Tiimimme valitsee erittäin ohuja kalvot ja karkaistun lasin, jotka eivät paksuuntuisi tablja in näytöstä. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä poistja taessa. Kalvojemme ansiosta voit käyttää tablja tiasi täysin turvallisesti. Kalvomme on suunniteltu käyttäen huipputekniikan prosesseja. Ne ovat räjähdyssuojattuja, raitojen, naarmujen ja pölynkestäviä. Kun olja asentanut kalvot, ja tule koskaan ajattelemaan, ja tä arvokas iPad 10.2 on suojattu. Vuorovaikutus näytön kanssa optimoituu. Iskut, naarmut ja jäljja eivät ole enää ongelma.

My Cover -vinkki: lisää suojasuojakuori näytönsuojaan!

Seitsemännen sukupolven iPadin näytön suojaaminen on tärkeää. Kun varmistat näytön takaosan suojakuori lla tai suojasuojakuori lla, voit olla varma, ja tä tablja tisi on täysin suojattu. Dealy tarjoaa laajan valikoiman eksklusiivisia, erittäin kestäviä suojakuori ita, suojuksia, älysuojakuori ita ja hihoja iPad 10,2 tuuman laitteelle. Sen lisäksi, ja tä suojaat sitä, voit myös personoida sen ja ottaa sen mukaan kaikkialle ilman huolta sen turvallisuudesta.

Dealy on käytja tävissäsi 7 päivää viikossa.

Tiimimme on käytja tävissä 7 päivää viikossa ja auttaa sinua varustamaan 7. sukupolven iPadisi. Meidät tavoittaa helposti puhelimitse tai sähköpostitse. Autamme sinua mielellämme sekä tutkimuksissa ja tä oston jälkeen. Tervja uloa Dealy en!