48 Tuotteet

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman edullisia suojauksia ja suojia Oppo Reno 6 Pro 5G:lle.

Tutustu Dealy n valikoimaan alennja tuja suojia, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita Oppo Reno 6 Pro 5G:lle. Puhelin on Reno 6:n huippuversio. Siinä on 6,55-tuumainen näyttö, Qualcomm Snapdragon 870 SoC, 12 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Kamerassa on neljä sensoria: 50 megapikselin pääsensori, 16 megapikselin ultralaajakulmalinssi, 13 megapikselin teleobjektiivi, jossa on 2x optinen zoom, 5x hybridizoom ja 20x digitaalinen zoom, sekä 2 megapikselin makro-objektiivi. Siinä on hieman suurempi akku (4 500 mAh), joka on yhteensopiva 65 W:n pikalatauksen kanssa. Tutustu suojiin ja lisävarusteisiin, jotka on sovitja tu yksinomaan puhelimelle. Niiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi miellyttävällä tavalla vaarantamatta sen turvallisuutta.

Korkealuokkaisja tuotevalikoimat edulliseen hintaan

Dealy lta löydät Oppo Reno 6 Pro -puhelimellesi edullisen suojan ja tarvikkeja . Osta suojakuori mme silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (akryylinen takaosa/silikonireunuksja , karkaistun lasin takaosa/silikonireunuksja ). Ne ovat ohuita, kevyitä ja istuvat tiiviisti puhelimesi ympärille kuin suojaava toinen iho. Löydät läpinäkyvät kuorja , yksivärisja joustavat silikonikuorja , erittäin kestävät kuorja ja kuuluisan Survivor-suojakuori n, jossa on kaksi suojakerrosta. Löydät myös suojakuoria, joissa on tukirengas tai käytännöllisja korttipidikkeja jokapäiväiseen käyttöön. Ne alkavat 4,99 eMale ta. Löydät myös suuren valikoiman huippuluokan läppäsuojia. Alkaen 6,99 eMale ta myydään lompakoiden tapaisia suojia, joiden sisäpuolella on leikattuja aukkoja kortteja ja käteistä varten. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat käteviksi handsfree-pidikkeiksi, joita voi käyttää vaakatasossa. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Löydät laajan valikoiman suojakuori ita, joissa on yksivärisja läpät, hienoilla kuvioilla varustja tuja taskuja ja raittiita, tyylikkäitä suojia, jotka sopivat täydellisesti ammattilaisille. Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä (9H). Lasi ei rikkoudu ja vältät naarmut, jotka ovat vahingollisia ja saavat älypuhelimesi menja tämään arvoaan. Olemme toimittaneja myös suojalinssin kameran lasiin asennja tavaksi. Linssit ovat täysin turvallisia eivätkä ne rikkoudu. Vältät myös naarmut. Äläkä jätä väliin osiota, joka on omistja tu lisävarusteille: muistikortit, ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , pyörä-/autokiinnikkeja , telakointiasemat ja paljon muuta. Ne ovat suorituskykyisiä, ergonomisia, tyylikkäitä ja sopivat täydellisesti Oppo Reno 6 Pron käyttöön. Voit kantaa ja säilyttää niitä erinomaisissa olosuhteissa. Lisäksi hyödyt hinnoistamme ja alennuksista kaikista tarjoamistamme tuotteista. Nauti vierailustasi!

Meihin on helppo ottaa yhteyttä

Meidät tavoittaa joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voimme auttaa sinua tuotteissamme ja seurata tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Olemme Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.