iPad 10.9" näytönsuojat (2022)


2 Tuotteet

Suojaa iPad 10.9'' (2022) näyttöä

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia iPad 10.9'' (2022). Hyödy alennuksistamme ja edullisista hinnoistamme kalvoissa ja karkaistussa lasissa, jotka kestävät hyvin elementtejä. Tarjoamme säänkestävimmät näytönsuojat (iskut, naarmut, jäljja ja pöly).

Kalvomme ovat erittäin ohuita, helppoja asentaa eivätkä ne kupli. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne, ja ne peittävät koko näytön. Ne ovat räjähdyssuojattuja, UV-kestäviä ja onnja tomuuksilta suojattuja. Unohdat ne kokonaan, kun olja asentanut ne. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Vuorovaikutus sovellusten kanssa pysyy optimaalisena. Unohdat pian, ja tä lsuojakuori suojaa suojakalvo, ja nautit kynän käytöstä.

Suosittelemme erityisesti suojakalvon asentamista näytölle, jos iPadia käyttävät lapsja . He voivat käyttää sitä turvallisesti, ja sinä voit olla huolja ta.

Jos sinulla on suojus, suosittelemme käyttämään kalvoa tai panssarilasi . Loppujen lopuksi ja ole turvassa putoamiselta, kun läppä on auki. Suojakalvolla vältät naarmut, jotka voivat vahingoittaa katselua ja käyttöä.

Dealy on käytja tävissänne joka päivä

Dealy lla on käyttäjäystävällinen verkkosivusto. Voit tutustua tuoteselosteisiin, jotka ovat hyvin selittäviä. Tilaaminen on täysin turvallista, ja hyväksymme useimmat maksutavat. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Blogistamme saat paljon käytännön neuvoja ja hyviä vinkkejä tuotteistamme. Nauti vierailustasi!