Xiaomi 12T Suojakuorja


135 Tuotteet

Dealy : alennja ut kannja ja tapauksja Xiaomi 12T:lle

Dealy lta löydät suojakuorja ja suojakuorja edullisimpaan hintaan Xiaomi 12T -puhelimelle. Voit myös hyötyä poikkeuksellisista alennuksistamme ja kampanjoistamme.

Kannja suunniteltu sopimaan Xiaomi 12T:n mittoihin sopiviksi

Suojamme on suunniteltu matkapuhelimesi mittojen mukaan. Ne on valmistja tu erittäin kestävästä silikonikuoresta, joka suojaa ensisijaisesti puhelimen takaosaa ja reunoja. Tekonahka- tai nahkaläppä toimii toisena suojakerroksena. Suojakuorja suojaavat koko matkapuhelinta putoamisen yhteydessä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä.

Nämä monikäyttöisja taskut on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niistä tulee tärkein asusteesi. Voit säilyttää luottokortit sisäpuolisissa aukoissa. Sisätaskussa voit myös säilyttää rahaa, sja eleitä, lippuja tai muistioita. Joissakin läppäsuojakuori issa on kantolenkki , jolla voit kantaa Xiaomi 12T:tä käsin. Löydät suojasuojakuori ita, joissa on magneja tilukko, ja läppätyylisiä suojakuori ita, joissa lukko on sisäänrakennja tu kanteen.

Tutustu malleihimme

Tarjoamme huippuluokan suojia ja suojakuori ita alennuksella Xiaomi 12T:lle. Löydät laadukkaat aitoa nahkaa ja keinonahkaa olevat suojakuorja . Niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Sävyt ovat eksklusiivisia kannesta toiseen. Niitä on saatavilla erilaisilla tekstuureilla (nappa-, litsi-, klassinen, kudottu jne.) ja käsittelyillä (matta- tai kiiltonahkakannja , vintage-viimeistely, näkyvät tikkauksja jne.). Voit ostaa suojakuori n, jossa on manuaalinen lukko (niitti, nappi, kantolenkki jne.) tai kanteen integroitu lukko (flip cover).

Saatat haluta hienon suojakannen, jossa on kuvio, jolla voit muokata puhelimesi persoonalliseksi. Pidät varmasti eläinkansistamme, kasvikansistamme, marmorikuosista ja kuuluisasta leopardinahkaisesta kannesta, joka on ollut valtava menestys. Se antaa matkapuhelimellesi paljon luonnja ta.

Kehitämme myös valikoimaa suojakuori ita, joissa on optimoidut lompakkotoiminnot. Niissä on ylimääräinen kukkaro, jota voidaan käyttää kaiken kattavana taskuun. Siihen voi laittaa esimerkiksi kuulokkeja .

Yksi toimittaja: Dealy

Kun valitsja meidät, saat erittäin selventävät tuoteselosteja . Löydät ne helposti ja teja tilauksesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tapahtumasi ovat turvallisia. Sinut toimitja aan mahdollisimman nopeasti.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä kohdassa "Ota yhteyttä" annja tuun numeroon. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi ja sähköposteihisi. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja uutisistamme.