Google Pixel 7 Pro -näytönsuojat


4 Tuotteet

Oma suojakuori : parhaat näytön ja kameran suojat Google Pixel 7 Pro:lle

Dealy lta löydät parhaan suojan (kalvo ja panssarilasi ) Google Pixel 7 Pron näytölle ja kameralle. Alennuksella myytävät kalvot ovat erittäin ohuita. Ne asennja aan helposti, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne.

Google Pixel 7 Pron näyttö on täysin suojattu.

Kalvot ja panssarilasi suojaavat näytön koko pinnan. Niistä tulee kuin erittäin ohut läpinäkyvä kalvo. Näyttö ei vaurioidu, eivätkä merkit ja tahrat, joista voi tulla liukkaita, häiritse sinua. Näyttö on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Älä epäröi laittaa suojakalvoa, jos sinulla on kansi. Puhelin saattaa pudota, kun kansi on auki tai kun käytät sitä handsfree-käytössä.

Kameran suojalinssi

Dealy lta löydät panssarilasi olevan suojalinssin Google Pixel 7 Pron takakameraan. Sen avulla voit käyttää puhelinta ilman linssin vahingoittumisen riskiä. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa ja turvallisesti.

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua

Dealy ssa voit tehdä ostoksia täysin turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tavoitat suojakuori kaspalvelumme helposti puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Olemme avoinna 7 päivää viikossa. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voit myös seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok). Olemme myös YouTubessa, ja blogistamme saat käytännön tija oa suojauksesta ja lisävarusteista. Nauti vierailustasi.