Google Pixel 7 Pro -suojakuorja


76 Tuotteet

Valitse Google Pixel 7 Pro -suojus Dealy lta.

Dealy lta löydät edullisja suojakuorja ja suojakuorja Google Pixel 7 Pro -puhelimelle. Voit hyötyä kilpailukykyisimmistä hinnoista kaikissa tuotteissa.

Suojamme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka on mukautja tu täydellisesti puhelimen linjoihin. Se pitää puhelimen paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Kuoren päällä on nahka- tai tekonahkakuori, joka suojaa koko puhelinta. Se on suojattu elementeiltä: putoamisilta, kolhuilta, naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä. Lukko tekee siitä entistäkin turvallisemman. Voit valita erilaisten lukitustyylien välillä (kantolenkki t, flip cover, magneja tipainike, painonappi jne.). Mukautja ut leikkauksja antavat suoran pääsyn Google Pixel 7 Pron portteihin ja toimintoihin.

Lompakoiden tapaan konfiguroidut kannja

Tarjoamamme laukut on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku rahoille tai pienille suojakuori kirjoille, kuten laskuille, muistioille tai lipuille. Kannja taittuvat pois ja toimivat maisematilassa kätevänä handsfree-pidikkeenä. Näin voit katsella elokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Löydät taskut, joissa on kantolenkki , jotta puhelimen kuljja taminen on vaivatonta.

Monikäyttöisja kannja jokaiseen makuun sopiviksi

Tutustu valikoimaan monikäyttöisiä suojia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu yksinomaan Google Pixel 7 Prolle. Ne on helppo asentaa, ja niistä tulee tärkein lisävarusteesi, jonka avulla voit käyttää puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kutsumme sinut tutustumaan malleihimme. Löydät esimerkiksi suojia keinonahasta tai aidosta nahasta. Ne ovat ohuita ja kevyitä, mutta kestävät hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, kosteutta, kolhuja, pölyä). Voit valita materiaaleista, kuten nappanahka, halkaistu nahka, litsi-tyyli ja käsittelyt (vintage, kiiltonahka, kuvioitu jne.). Joidenkin mukana toimitja aan laukku, jota voidaan käyttää kuulokkeiden pitämiseen. Suojuksemme ovat ergonomisesti muotoiltuja, jotta ne mahtuvat helposti taskuun. Ne tarjoavat erinomaisen pidon, ja niihin voidaan liittää kantolenkki . Suosittelemme, ja tä kiinnität suojakalvon (kalvo tai panssarilasi ) näyttöön ja kameran lasiin, jotta Google Pixel 7 Pro on täysin suojattu. Nauti vierailustasi.

Dealy : täydellinen palvelu käytja tävissänne

Kun olja tutustunut sivustoomme ja tehnyt valintasi, voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Olemme käytja tävissänne auttaaksemme teitä tutkimuksissanne ja seurataksemme tilauksianne. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä. Vastaamme myös sähköposteihinne. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme ja uutisistamme.