Oppo Reno 8 Pro näytön suojat


4 Tuotteet

Oppo Reno 8 Pro -puhelimen näytön ja kameran suojakuorja ovat halpoja Dealy lta.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman Oppo Reno 8 Pro -puhelimen näytön- ja kamerasuojia. Hyödynnä alennuksja ja edullisja hinnat varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Teemme parhaan valikoiman premium-suojia, jotta voit käyttää kännykkääsi parhaissa olosuhteissa.

Erittäin ohuja , erittäin vahvat näytönsuojat

Älypuhelimen näytön kalvot ja panssarilasi on helppo asentaa. Ne suojaavat sen täysin naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojamme ovat erittäin ohuita, HD-luokan ja erittäin läpinäkyviä. Ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta. Koskja usalue pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin, ja voit käyttää sovelluksiasi ongelmitta. Vältät lasin räjähtämisen iskun sattuessa, ja näyttö pysyy moitteja tomana pitkään. Löydät yksinkertaisen mallin ja mallin, jossa on musta kehys.

Kameran suojalinssi

Voit myös suojata Oppo Reno 8 Pro -puhelimesi takakameran myymällämme karkaistulla lasilinssillä. Tämä karkaistusta lasista valmistja tu HD-kalvo on erittäin läpinäkyvä . Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Linssit ovat täydellisesti suojattu iskujen sattuessa. Sinun ei tarvitse huolehtia rikkoutumisesta, naarmuista tai pölystä. Linssit pysyvät moitteja tomina.

Suojakuori kaspalvelumme on helposti tavoitja tavissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Löydät sähköpostiosoitteemme tämän verkkosivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.