Oppo Reno 8 näytön suojat


4 Tuotteet

Oppo Reno 8:n näytön ja kameran suojakalvot ovat halpoja Dealy ssa.

Dealy tarjoaa alennja tua suojaa Oppo Reno 8 -puhelimen näytölle ja takakameralle. Tutustu valikoimaan kalvoja ja panssarilasi edullisesti. Erittäin ohuja ja erittäin kestävät, parhaiden valmistajien valmistamat. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne.

Oppo Reno 8:n näyttö on erittäin hyvin suojattu.

Tarjoamme kalvoa ja panssarilasi puhelimesi näytölle. Iskun sattuessa ne suojaavat täydellisesti naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Lasi on tahraton, eivätkä sinua häiritse naarmut, jotka voisivat vahingoittaa sinua. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat kuin erittäin ohut toinen iho lasin päällä. Panssarilasi estää lasin räjähtämisen. Valitsitpa kumman tahansa (kalvon tai karkaistun lasin), koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja voit toimia sovellusten kanssa ongelmitta.

Takakameran suojalinssi

Voit myös asentaa kameran lasiin suojaavan karkaistun lasilinssin. Se suojaa linssejä ja lsuojakuori iskuilta ja naarmuilta. Erittäin ohut ja läpinäkyvä, se on tehty mittatilaustyönä, eikä se vaikuta valokuviesi laatuun. Se on välttämätön, jos käytät kameraa paljon.

Dealy : verkkosivusto ja suojakuori kaspalvelu

Kun selaat sivustoamme, huomaat, ja tä se on yksinkertainen ja miellyttävä käyttää. Tuoteselosteja ovat selkeitä ja itsestään selviä. Tilauksesi ovat turvallisia. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti, ja voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme milloin tahansa. Olemme tavoitja tavissa joka päivä puhelimitse, sähköpostitse ja tekstiviestillä. Tiimimme voi antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.