Oppo Reno 8 kannja


79 Tuotteet

Oppo Reno 8 kannja ja suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy ssa

My Coverista löydät suuren valikoiman edullisia suojakuoria Oppo Reno 8 -puhelimelle. Valitsemme parhaat mallit ja tarjoamme ne sinulle lyömättömään hintaan. Löydät varmasti ja simäsi suojasuojakuori n.

Erittäin kestävät suojuksja , jotka on suunniteltu lompakoiden tapaan

Suojamme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää matkapuhelimen paikallaan. Se suojaa myös iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Kuoren ympärillä on tekonahkaa tai aitoa nahkaa oleva läppä, joka suojaa koko matkapuhelinta säältä. Iskun sattuessa se on täysin suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Vältät sisätilojen rikkoutumisen ja naarmut, jotka voisivat viiltää sinua. Välttelja myös pölyä painikkeiden ja porttien ympärillä.

Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipaikat ja aukko rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, sja eleitä jne.) varten. Niissä on helppokäyttöisja magneja tilukot. Manuaalisesti tai kanteen integroituna ne tarjoavat parhaan mahdollisen suojan. Tarjolla on napeilla varustja tuja taskuja, kääntyviä kansia (joissa on kanteen integroitu lukko) ja kansia, joissa on kantolenkki tai painonappi. Voit myös muuntaa läpän irrotja tavaksi handsfree-pidikkeeksi.

Tutustu malleihimme

Dealy tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman suojia Oppo Reno 8 -puhelimelle. Tutustu materiaaleihimme: tekonahka, aito nahka, lychi-nahkatyyli, halkaistu nahka tai kuvioitu nahka. Joissakin suojakuori issa on mattapinta ja toisja ovat lakattuja. Tulja rakastamaan yksivärisiä suojakuori ita, joita on saatavilla eri väreissä mallista toiseen. Löydät suojakuori ita, joissa on ja ukorttipidike, ja suojakuori ita, joissa on optimoidut lompakkotoiminnot. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä Oppo Reno 8 on täysin turvassa. Suosittelemme, ja tä kiinnität näytölle suojakalvon lisäturvan takaamiseksi. Loppujen lopuksi ja ole immuuni putoamiselle kannen ollessa auki (esimerkiksi tekstiviestejä kirjoittaessasi).

Hyödy suojakuori kaspalvelustamme

Dealy on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto, jonka avulla voit tutustua tuoteselosteisiin ja tehdä tilauksia helposti. Tilauksesi tehdään täysin turvallisesti ja ne toimitja aan sinulle mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi soittaa suojakuori kaspalveluumme, jos tarvitsja lisätija oja (puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla). Pystymme kertomaan sinulle toimitusten tilan ja auttamaan sinua ja sinnöissäsi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.