OnePlus 10T 5G Suojakuorja


85 Tuotteet

OnePlus 10T 5G kannja ja suojakuorja myynnissä Dealy ssa.

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman suojuksia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan OnePlus 10T 5G:lle. Löydät tarvitsemasi suojan edullisesti. Suojakuori mme on valmistja tu ohuen, säänkestävän silikonikuoren ympärille. Se kiinnittää puhelimen paikalleen ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Se myös vaimentaa iskuja. Nahka- tai keinonahkakuori kija outuu sen ympärille ja tekee matkapuhelimesta täysin turvallisen. Tämä antaa kaksinkertaisen suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, laskut, muistiinpanot jne.). Voit myös taittaa lompakon läpän niin, ja tä siitä tulee erittäin miellyttävä handsfree-tuki maisematilassa. Voit työskennellä, tarkistaa sähköpostisi tai katsella videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Myymme myös suojakuori ita, joissa on kantolenkki , joka helpottaa matkapuhelimen kuljja tamista käsin.

Erilaisia lompakkoina käytja täviä kansia

Me Dealy lla tarjoamme suojakuorja , joiden avulla voit muokata OnePlus 10T 5G -puhelimesi yksilölliseksi. Ne erottuvat ohuutensa ansiosta ja täyttävät jokapäiväisja tarpeesi. Et tarvitse enää lompakkoasi ja käytät kantta pääsuojakuori llisena lisävarusteena. Tarjoamme yksivärisiä suojakuori ita monissa eri väreissä. Jokaisessa mallissa on oma vivahteikas sävynsä. Kutsumme sinut tutustumaan niihin, sillä ne ovat kaikki erilaisia.

Kannja jokaiseen makuun ja elämäntyyliin sopivat

Tarjoamme klassisia kansia, joissa on manuaalinen magneja tilukko, ja flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa lukko on integroitu kanteen. Jälkimmäisten avulla voit avata ja sulkea kannen nopeasti. Myymme myös kansia, joissa on näköikkuna (view covers). Näiden avulla voit lukea näytön tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä. Olemme kehittäneja valikoimaamme niin, ja tä voit valita haluamasi tyylisen kannen. Löydät suojia aidosta nahasta, ensiluokkaisesta keinonahasta, lychee-nahkatyylistä, halkaistusta nappanahasta, vintage- tai kiiltonahasta... Jos ja sit hienoa suojaa, tarjoamme suojia, joissa on motiiveja, jotka tekevät OnePlus 10T:stäsi yksilöllisen. Tarjolla on eläin- (sudja , pöllöt, tiikerit jne.), kasvi- (kukat, mandalat, kukkivat puut), "älä koske puhelimeeni", Eiffel-torni- tai leopardinahkakuvioita. Kaikki suojuksemme on hinnoiteltu tarpeidesi mukaan. OnePlus 10T:lle räätälöidyt kuorja ovat monikäyttöisiä ja erittäin kestäviä.

Suojakuori kaspalvelutiimiimme on helppo ottaa yhteyttä

Käyttäjäystävällisen sivuston lisäksi voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Voit soittaa, lähja tää tekstiviestin tai sähköpostia. Olemme avoinna joka päivä. Löydät yhteystija omme tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa, YouTubessa ja Tik Tokissa. Kutsumme sinut myös vierailemaan blogissamme, jota kehitämme parhaillaan.