Samsung Galaxy A23 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa halpoja kalvoja ja panssarilasi Samsung Galaxy A23 5G:n näyttöön ja kameraan.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia näytön- ja kamerasuojia Samsung Galaxy A23 5G -puhelimelle. Myymme kalvoja ja panssarilasi halvemmalla kuin missään muualla. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin helppo asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Vältät naarmut, jotka ovat erittäin ärsyttäviä ja voivat vahingoittaa sinua. Näyttö pysyy luja tavana ja koskja usalue on yhtä herkkä kuin ennenkin. Voit käyttää sovelluksiasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Karkaistun lasin suojat ovat räjähdyssuojattuja ja erittäin läpinäkyviä. Ne tuntuvat erittäin suojaavalta toiselta iholta lasin ja näytön päällä.

Takakameran suojalinssi

Tarjoamme HD-panssarilasi , joka suojaa Samsung Galaxy A23 5G -puhelimen takakameran. Erittäin helppo asentaa, se estää linssien rikkoutumisen. Lasi ja linssit suojataan naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, sekä iskuilta, rikkoutumiselta ja pölyltä. Tämä suoja on ohut ja erittäin kestävä. Se ei vaikuta valokuvien tai videoiden laatuun.

Hyödy suojakuori kaspalvelustamme

Dealy on helppokäyttöinen ja hyvin selittävä verkkosivusto. Tuoteselosteja ovat selkeitä ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme, jos haluat seurata tilauksiasi tai saada lisätija oja. Meidät tavoittaa puhelimitse ja tekstiviestillä. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Blogistamme saat käytännön neuvoja ja vinkkejä. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Nauti vierailustasi.