Samsung Galaxy A23 5G Suojakuori


49 Tuotteet

Samsung Galaxy A23 5G -suojakuorja ja -suojakuorja myynnissä Dealy ssa.

Hyödy Dealy n tarjoamista edullisista Samsung Galaxy A23 5G -suojien ja -suojakuori iden hinnoista. Löydät huippulaadukkaat suojuksja alennja tuun hintaan.

Ne on suunniteltu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla puhelimen takaosaa ja reunoja. Kuoren päällä on huopa, joka suojaa koko puhelinta iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinun ei tarvitse huolehtia sisäisistä rikkoutumisista tai naarmuista, jotka vähentävät puhelimesi arvoa. Vältät myös pölyn kerääntymisen aiheuttamat toimintahäiriöt porteissa ja painikkeissa.

Suojakuori ita voidaan käyttää lompakkoina, ja niiden sisäpuolella on aukot, joihin mahtuu kortteja (luottokortin kokoisia) ja käteistä (tai pieniä suojakuori kirjoja). Voit muuntaa kannen handsfree-pidikkeeksi, kun haluat käyttää älypuhelinta maisematilassa. Löydät malleja, joissa on irrotja tava kantolenkki turvallista kuljja usta varten.

Halvat Samsung Galaxy A23 5G kannja

Tutustu valikoimaamme erittäin kestäviä suojia, jotka antavat kannja tavallesi yksilöllisen ilmeen. Myymme tekonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia suojia useissa eri väreissä. Jokaisella mallilla on omat värisävynsä. Voit ostaa halkaistuja nahkasuojia, hiilikuitusuojia, vintage-tyylisiä suojakuori ita ja monikäyttöisiä suojia. Voit valita kannja , joissa on klassinen lukko tai kannen sisään integroitu sulkeminen (flip-kannja ). Laajennamme kansien valikoimaa lompakoilla. Niitä on useita, joten saat parhaan mahdollisen lisävarusteen. Voit myös hankkia kansia, joissa on motiiveja: eläimiä, maisemia, kukkia, kasveja, mandaloita. Myös ne ovat erittäin kestäviä ja tekevät Samsungistasi persoonallisen. Valitsemme tuotteja , jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle.

Dealy on lähellä sinua

Me Dealy ssa teemme kaikkemme helpottaaksemme elämääsi. Sivustomme on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Tuoteselosteja ovat selkeitä ja hyvin selittäviä. Voit tehdä tilauksesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Voit soittaa meille, lähja tää tekstiviestin tai sähköpostia seurataksesi tilauksiasi. Kerromme sinulle myös kaiken tuotteistamme. Vastaamme hyvin nopeasti sähköposteihinne ja annamme henkilökohtaista seurantaa. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.