iPhone 14 Plus -suojakuorja


92 Tuotteet

Tutustu valikoima edullisia iPhone 14 Plus kannja ja suojakuorja Dealy

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen valikoiman suojia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan iPhone 14 Plus -puhelimelle. Hyödynnä alennuksja ja edullisja hinnat kaikista suojista. Hyödyt uusimmista ultrakestävistä ja edullisista suojakuori ista. Valitsemalla Dealy n saat huippuluokan suojan ja voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Ohuja , erittäin kestävät lompakkokannja

Pussit on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kiinnittää matkapuhelimen paikalleen ja suojaa sen takaosaa ja reunoja. Suojus ympäröi matkapuhelimen ja suojaa sen täysin säältä. Se on täydellisesti suojattu iskun sattuessa, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sen putoamisen mahdollisuus on pienempi, eikä se rikkoudu äkillisen iskun sattuessa. Suojamme on suunniteltu suojaamaan matkapuhelintasi naarmuilta, jotka voisivat aiheuttaa merkittäviä vaurioita. Läppäsuojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku sja eleille. Taskua voidaan käyttää myös sulkulokerona sja eleille, lippuille tai muistioille. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat hands-free pidikkeiksi, ja joissakin taskuissa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen, jotta kännykkääsi voi kuljja taa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Suojakuorja iPhone 14 Plus -puhelimen yksilölliseen käyttöön

Tutustu yksivärisiin kansiimme useissa eri väreissä. Ne ovat kaikki erilaisia! Tulja rakastamaan niiden vivahteita ja hienovaraisuutta. Löydät suojuksia aidosta nahasta, halkaisunahasta tai klassisesta keinonahasta. Nappa-tyylisja tai litsi-nahkaisja pussukat miellyttävät niitä, jotka haluavat karkeamman tai pehmeämmän rakenteen. Tarjoamme flip-tyylisiä suojakuori ita, joissa on kanteen integroidut lukot. Niiden avulla voit avata ja sulkea suojakuori n erittäin nopeasti. Tutustu suojasuojakuori ihimme, joissa on eläimiä (pandoja, karhuja, kissoja, koiria, susia...), kasveja (kukkia, mandala-puita), maisemia, kuuluisa Älä koske puhelimeeni ja huumoripitoisia suojasuojakuori ita. Ne suojaavat myös säältä ja toimivat lompakkoina. Jos katsot iPhone 14 Plus -suojiamme, yllätyt iloisesti hyvistä hinnoista. Pidämme huolen siitä, ja tä voit ostaa useita yhden hinnalla muualta. Nauti vierailustasi.

Ma suojakuori lla on myös verkkosivusto ja suojakuori kaspalveluosasto.

Olemme suunnitelleja Dealy -sivuston niin, ja tä voit selata sivustoa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Niin myös liikja oimesi. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Voimme tiedottaa sinulle tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla (katso tämän sivuston kohta "Ota yhteyttä"). Vastaamme kirjallisiin pyyntöihisi mahdollisimman nopeasti. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Älä epäröi tutustua blogiimme ja seurata meitä Youtubessa.