Poco F4 kannja


34 Tuotteet

Poco F4 kannja ja suojakuorja Dealy ssa pudotushintaan

Dealy sta löydät markkinoiden parhaat suojakuorja edulliseen hintaan. Hyödynnä alennuksemme ensiluokkaisista suojakuori ista lyömättömiin hintoihin. Olipa kyseessä sitten itsellesi, lahjaksi tai perheellesi, löydät varmasti ja simäsi suojan. Tulja ihastumaan niiden tyyliin, ergonomiaan ja säänkestävyyteen.

Mittatilaustyönä valmistja ut peitteja

Suojuksemme on valmistja tu silikonikuoren ympärille. Tämä kiinnittää matkapuhelimen paikalleen ja antaa alustavan suojan iskuja, naarmuja ja pölyä vastaan. Suojus on kääritty tekonahkaiseen tai aitoon nahkaverhoiluun, joka suojaa Poco F4:ää säältä. Puhelin on täysin suojattu iskujen sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyy kuin uusi eikä menja ä sen vuoksi mitään arvoaan. Vältät sisäpuolisja rikkoutumisja , takapuolella olevat kolhut ja naarmut, jotka voivat aiheuttaa vammoja, eikä pöly kerry painikkeiden ja porttien ympärille.

Ei tarvja ta useille lisävarusteille

Läppäsuojissamme on helppokäyttöisja magneja tikiinnikkeja . Käsikäyttöisja tai suojukseen integroidut mallit optimoivat suojan käytön aikana. Niitä on saatavana painikkeilla, läppäkansilla (joissa lukko on integroitu kanteen), kantolenkki lla tai painonapilla. Taskut on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on korttipidikkeja ja ulokkeja rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, sja eleitä jne.) varten. Voit myös muuntaa kannen handsfree-pidikkeeksi. Joissain suojakuori issa on myös kantolenkki , jotta voit kantaa puhelinta käsin.

Suojakuorja jokaiseen makuun

Dealy lta löydät ainutlaatuisen valikoiman suojia Poco F4 -puhelimeesi. Jotkut ovat tekonahkaa, aitoa nahkaa, lyhtynahkaista, halkaistua nahkaa tai kuvioitua nahkaa. Näja yksivärisiä suojakuori ita, joita on saatavilla monissa väreissä. Kutsumme sinut katsomaan sävyjä, sillä ne ovat kaikki erilaisia eri malleissa.

Löydät suojuksia, joissa on ja ukorttipidike, suojakuori ita, joissa on magneja tikiinnitys, ja suojuksia, jotka ovat johtavien suojausmerkkien suunnittelemia. Eläimillä, kasveilla ja kuvioilla varustja ut hienot suojuksemme ovat ihanteellisia, jos ja sit erittäin kestävää suojaa, joka erottaa sinut muista. Tutustu Leopardinahka-tyyliseen suojasuojakuori omme, joka erottuu omaperäisyydellään ja on suuri hitti tiimimme keskuudessa.

Sen lisäksi, ja tä voit valita yhden tai useamman tarpeitasi vastaavan turvatyypin, voit myös hyötyä uskomattoman houkuttelevista hinnoista. Itse suojakuori ssa toimintojesi mukaan saatat joutua valitsemaan useita suojauksia, jotka täyttävät kaikki tarpeesi. Dealy n kanssa sinun ei tarvitse huolehtia budjja istasi!

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme joka päivä

Dealy on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto, jonka avulla voit tarkastella tuotteita ja tehdä tilauksia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Olemme valinneja helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden tilauksia tehdessä. Tilauksesi toimitja aan mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi soittaa suojakuori kaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme. Vastaamme erittäin nopeasti puhelimitse ja tekstiviestillä. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Pystymme kertomaan sinulle toimitustesi tilan ja auttamaan sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.