Sony Xperia 1 IV näytönsuojat


4 Tuotteet

Sony Xperia 1 IV:n näytön- ja kamerasuojat ovat myynnissä Dealy ssa.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman kalvoja ja panssarilasi Sony Xperia 1 IV:n näytölle. Hyödynnä alennuksemme ja alennuksja kaikista suojakalvoista. Löydät erittäin ohuja kalvot ja karkaistun lasin kalvot. Näytönsuojamme on suunniteltu matkapuhelimen mittoihin sopiviksi. Ne ovat erittäin ohuita ja helppo asentaa lasiin. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Panssarilasi on räjähdys- ja UV-suojausta. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja naarmut, jotka voivat vahingoittaa näyttöä ja sovellusten luja tavuutta.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Myymme myös karkaistua suojalsuojakuori kameran takalasiin asennja tavaksi. Erittäin ohut ja HD, se suojaa lsuojakuori ja linssejä iskujen sattuessa. Anturit eivät vaurioidu tai naarmuuntuisi. Tämä linssi on erittäin läpinäkyvä. Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden toistoon.

Dealy tarjoaa persoonallista suojakuori kaspalvelua

Me Dealy ssa kiinnitämme suurta huomiota palveluidemme laatuun. Kun luotat meihin, voit hyötyä selkeästä ja helppokäyttöisestä verkkosivustosta. Tilauksesi tehdään täysin turvallisesti ja ne toimitja aan sinulle mahdollisimman nopeasti. Tavoitat suojakuori kaspalvelumme helposti puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Löydät myös mielenkiintoisia artikkeleita blogistamme. Nauti vierailustasi!