Sony Xperia 1 IV Suojakuorja


118 Tuotteet

Tutustu Dealy n valikoimaan halpoja suojasuojakuori ita ja suojakuori ita Sony Xperia 1 IV:lle.

Dealy lta löydät edullisja suojakuorja ja suojakuorja Sony Xperia 1 IV:lle. Tutustu huippuluokan suojiin, joita myydään lyömättömään hintaan. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, kulumista, jälkiä ja pölyä). Kannja tava tija okone on täysin suojattu nahka- tai tekonahkaläpän avulla, jolloin portit ja painikkeja ovat suoraan käytja tävissä.

Laukut on suunniteltu lompakoiksi, joissa voit säilyttää kortteja, käteistä tai suojakuori kirjoja, kuten lippuja, muistioita tai laskuja. Joissakin suojakuori issa on käytännöllinen kantolenkki , jonka avulla voit kantaa älypuhelinta turvallisesti. Suojakuori ita voi käyttää hands-free esimerkiksi videoiden ja elokuvien katseluun tai sähköpostien tarkistamiseen. Voit myös ostaa suojasuojakuori ita, joissa on sisäänrakennja tu lukko. Nämä tunnja aan nimellä "flip-kannja ".

Huippuluokan suojuksja ja suojakuorja

Dealy lta löydät kannja ja suojakuorja , joita rakastat niiden ergonomian, ohuuden ja säänkestävyyden vuoksi. Sony Xperia 1 IV -puhelimesi on suojattu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, ja kä tarvitse useita lisävarusteita.

Tarjoamme tekonahkaa tai aitoa nahkaa olevia suojuksia useissa eri väreissä. Jokaisessa päällisessä on oma sävynsä. Voit ostaa halkaistun nahan läppäsuojakuori ita, joissa on nappa- tai litsipinta, klassisen nahan tyyliin, mattapintaisena tai kiiltävänä... Erittäin monipuolinen valikoima ensiluokkaista suojaa! Suojakuori issa on lukko, jolla voidaan optimoida matkapuhelimen turvallisuus samalla kun suojakuori räätälöidään (niitti, nappi, kantolenkki , magneja tilukitusnappi, flop cover -tyyli).

Ne, jotka haluavat täydellisen lisävarusteen, löytävät suojakuorja , joissa on optimoidut korttipidikkeja ja käytännöllinen lompakko rahaa tai pieniä esineitä varten. Siihen voi laittaa esimerkiksi kuulokkeja . Katso valikoimaamme.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme joka päivä

Me Dealy ssa olemme sitoutuneja tarjoamaan sinulle erinomaista palvelua kaikissa suhteemme vaiheissa. Tarjoamme verkkosivuston, jolla on helppo navigoida ja jossa on laadukkaat tuotekuvauksja . Voit tehdä tilauksesi täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Jos tarvitsja jotain, voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Löydät meidät helposti Facebookista, Instagramista ja Tik Tokista. Näin pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Olemme myös YouTubessa, jossa voit lukea blogimme artikkeleita. Nauti vierailustasi!