Sony Xperia 1 IV Suojakuorja


24 Tuotteet

Hyödy Dealy n alennja uista hinnoista Sony Xperia 1 IV -suojakuori issa.

Dealy tarjoaa parhaat halvat suojakuorja Sony Xperia 1 IV . Laadukas, maksat vain oikean hinnan. Hyödynnä edullisja tarjouksemme puhelimesi räätälöidystä suojasta.

Suojamme ovat tehokkaita puhelimen takaosassa, reunoilla ja painikkeissa. Näyttö ja kamera pysyvät suojassa kuorien korotja tujen reunojen ansiosta.

Tarjoamme kuorja silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Joissakin kuorissa on esimerkiksi muovinen pohja ja silikonireunuksja tai panssarilasi ja silikonireunuksja . Löydät myös kuoria, joissa on kaksi peräkkäistä suojakerrosta (toinen sisempi kerros silikonia ja toinen muovia).

Valitsitpa minkä mallin tahansa, voit olla varma, ja tä matkapuhelin esi on suojattu iskuilta, naarmuilta, kulumiselta, merkinnöiltä, kosteudelta ja pölyltä. Suojakuori mme tarjoavat erinomaisen pidon liukastumisen estämiseksi. Niissä on räätälöidyt leikkauksja , jotta pääsja suoraan käsiksi portteihin.

Erilaisia kuoria edulliseen hintaan

Dealy ssa sinulla on käytöösi eksklusiivinen valikoima erittäin kestäviä kuoria edulliseen hintaan. Voit ostaa läpinäkyviä suojakuori ita vahvistja uilla kulmilla tai ilman, tai silikonisuojakuori ita, jotka ovat sekä huomaamattomia ja tä tyylikkäitä.

Hiilikuituisja ja harjattua hiilikuitua olevat kuorja ovat ohuja ja erittäin pehmeät kädessä. Ne erottuvat ohuutensa ansiosta ja tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi. Nahkajäljitelmäkuoremme ovat ohuita, kevyitä ja erityisen tyylikkäitä.

Voit myös ostaa erittäin kestäviä kuoria, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen turvallisuuden äkillisen iskun tai putoamisen yhteydessä. Löydät erilaisia malleja, mukaan lukien suojakuorja , joissa on tukirengas handsfree-käyttöä varten. Joissakin jalustalla varustja uissa suojakuori issa voit käyttää Sony Xperia 1 IV:tä sekä pysty- ja tä vaakasuorassa.

Dealy tarjoaa tehokasta suojakuori kaspalvelua

Kun valitsja Dealy n, voit hyötyä käyttäjäystävällisestä verkkosivustosta. Tuoteselosteemme ovat itsestään selviä. Voit tehdä kaupat täysin turvallisesti, ja hyväksymme useimmat maksutavat.

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluaisitko tija ää toimitustesi tilanteen? Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse tai tekstiviestillä. Löydät sähköpostiosoitteemme tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Blogistamme löydät mielenkiintoisia artikkeleita. Nauti vierailustasi.