Samsung Galaxy S22 Plus 5G Suojakuorja


136 Tuotteet

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojia Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle.

Hyödy Dealy n lyömättömistä hinnoista kaikissa Samsung Galaxy S22 Plus -suojissa ja -suojakuori issa. Kaikki alennushintaan! Löydät räätälöidyn suojan matkapuhelimellesi. Parhaiden valmistajien suunnittelemat suojasuojakuorja suojaavat S22 Plus -puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne jättävät älypuhelimen portit, painikkeja ja toiminnot helposti käyttöön. Ne on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka kiinnittää matkapuhelimen ja suojaa sitä samalla säältä. Nahkajäljitelmä tai aidon nahan suoja pitää matkapuhelimen täysin turvassa ja tarjoaa samalla lompakko- ja handsfree-tukitoiminnot. Itse suojakuori ssa löydät sisäisja korttipidikkeja ja hyödyllisen taskun rahaa tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Sinun tarvitsee vain taittaa suojus, jotta voit käyttää sitä handsfree-telineenä. Voit katsella elokuvia tai tarkistaa sähköpostit maisematilassa. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa kännykän pitämistä ja kuljja tamista. Sinun tarvitsee vain valita tarpeisiisi parhaiten sopiva suoja. Tutustu eksklusiivisiin ja ainutlaatuisiin mallistoihimme. Voit myös hyötyä markkinoiden parhaista hinnoista ja tarjouksista.

Huippuluokan suojuksja ja suojakuorja

Dealy lta löydät laajan valikoiman erittäin kestäviä suojakuori ita edulliseen hintaan. Meillä on laaja valikoima, jotta voit valita suojakuori n, joka vastaa täydellisesti tarpeitasi ja on samalla suojaava. Matkapuhelimesi turvallisuudesta ei ole tingitty. Se on täysin suojattu onnja tomuuden sattuessa ja kulumiselta. Se pysyy uudenveroisena pitkään. Tarjoamme laajan valikoiman business-tyylisiä läppätaskuja, jotka erottuvat edukseen tyylikkyydellään ja hienovaraisuudellaan. Yksivärisja tai hillityllä motiivilla koristellut taskut sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Niiden lompakko- ja handsfree-toimintojen ansiosta voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Voit valita materiaalit (aitoa nahkaa, lychi-nahkatyyliä tai klassista, nappanahkaista mallia, kuvioitu) ja lukot (kantolenkki , flip-tyyli, painonappi tai magneja tilukko). Voit valita myös kuviollisja kannja . Hauskat ja kevyja suojakuorja antavat kannja tavallesi persoonallisen ilmeen ja suojaavat samalla hyvin. Tutustu eri malleihimme, joissa on eläimiä, kasveja, leopardinahkaa, Eiffel-torni ja paljon muuta. Tulja rakastamaan niitä! Älä epäröi täydentää tilaustasi kiinnittämällä kalvo tai panssarilasi S22 Plus -näyttöön. Et nimittäin ole turvassa putoamiselta, kun käytät puhelinta suojakansi auki. Tällainen suojaus säästää sinut monelta harmilta. Tervja uloa Dealy en!

Suojakuori kaspalvelumme ja sosiaalisja verkostot

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä ja seurata tilauksiasi. Autamme sinua myös mielellämme tuotehauissa. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta saat tija ää viimeisimmät uutisemme ja saada käytännön neuvoja tuotteisiimme liittyen. Voit myös hyödyntää säännöllisja superkampanjamme.