Samsung Galaxy S22 Plus 5G Suojakuorja


110 Tuotteet

My Suojakuori : valikoima korkealaatuisia suojakuori ita edulliseen hintaan Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle.

Dealy tarjoaa erittäin kestävät suojakuorja edulliseen hintaan Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle. Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme ja alennuksja kaikista suojista. Tiimimme on valinnut ohuja suojakuorja , jotka sopivat puhelimesi ääriviivoihin täydellisesti. Kevyissä ja ergonomisissa suojakuori issa on räätälöidyt leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Löydät malleja silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Ultra Erityiskestävä " tai "Hybrid" -suojakuorja tarjoavat kaksi tai kolme suojakerrosta (ulkokerros muovia, sisäkerros silikonia ja puskurimainen suoja reunoille). Nämä kestävät äärimmäisiä onnja tomuuksia säilyttäen ohuutensa. Kaikki kuorja suojaavat hyvin iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Ne ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia, ja niiden avulla voit nauttia matkapuhelimestasi täysillä. Samsung Galaxy S22 Plus -suojakuori ita koskevasta osiostamme löydät klassisja suojakuorja , business-tyylisja suojakuorja , erittäin kestävät suojakuorja ja monikäyttöisja suojat.

Tutustu Galaxy S22 Plus -puhelimen suojakuori iden upeisiin mallistoihin.

Dealy lta löydät laajan valikoiman suojakuori ita Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle. Suojakuorja kestävät hyvin elementtejä, ja niiden muotoilu ja toiminnallisuus tuovat myös oman persoonallisen koskja uksesi. Pidät klassisista suojakuori istamme: läpinäkyvät suojakuorja , yksivärisja joustavat silikonisuojakuorja , keinonahkasuojakuorja ja hiilikuitusuojakuorja . Ne erottuvat yksinkertaisuudellaan ja tyylikkyydellään. Ne tuntuvat kännykälläsi kuin toiselta iholta, mutta ovat samalla toimivia ja huomaamattomia. Saatat pitää mieluummin hienoista suojasuojakuori istamme, jotka tuovat ripauksen omaperäisyyttä. Ne ovat yhtä lailla suojaavia. Löydät malleja, joissa on kuvioita, fluoresoivia suojuksia ja erittäin taiteellisia karkaistun lasin suojuksia. Erittäin kestävät suojat, kuten Survivor, ovat täydellisiä raa'an iskun sattuessa. Tarjoamme myös useita kuoria, joissa on korttipidikkeja , tukirengas tai irrotja tava jalusta. Näiden kahden viimeksi mainitun ansiosta voit käyttää S22 Plus -puhelinta handsfree-käytössäsi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Voit käyttää maisematilassa pöydällä ilman älypuhelimen putoamisvaaraa. Voit tarkistaa sähköpostit ja katsella videoita täysin rauhassa. Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat suojakuorja , jotta voit nauttia puhelimestasi täysin turvallisesti. Suosittelemme, ja tä kiinnität kalvon tai lasin näytön ja kameran päälle, jotta Samsungisi on täysin suojattu. Toivottavasti nautit vierailustasi!

Meihin on helppo ottaa yhteyttä

Tavoitat suojakuori kaspalvelutiimimme helposti puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Pidämme sinut ajan tasalla uusimmista uutisistamme, säännöllisistä kampanjoistamme ja käytännön neuvoista.