Samsung Galaxy S22 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Samsung Galaxy S22 näytön ja kameran suojakalvot alennja tuun hintaan Dealy ssa.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella edullisen valikoiman näytön- ja kamerasuojia Samsung Galaxy S22 -puhelimelle. Hyödy kampanjoistamme ja alennja uista hinnoista kaikissa tuotteissa. Suojakuori ntuntijatiimimme valitsee näytölle parhaat kalvot ja karkaistut lasit, jotka erottuvat ohuuudellaan ja läpinäkyvyydellään. Ne suojaavat näyttöäsi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta, joten voit olla vuorovaikutuksessa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Koskja usalue on yhtä herkkä kuin ennenkin. Vältät räjähdysvaaran äkillisen iskun sattuessa, ja näyttösi pysyy uudenveroisena pitkään.

Supersuojalinssi kameralle

Suojaa Samsung Galaxy S22 -puhelimen takakamera karkaistulla lasikalvolla. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Puhelimen linssit ovat aina täysin turvassa ja voit käyttää kameraa täysillä. Tämä linssi on erittäin kestävä, jotta takalasi ei särkyisi äkillisessä iskussa. Kuvayksikkö on myös suojattu naarmuilta, kulumiselta, jäliltä ja pölyltä. Kennot pysyvät uusina pitkään, eikä valokuvien laatu heikkene millään tavalla. Päinvastoin, tämän objektiivin avulla voit ottaa erinomaisia valokuvia ja videoita pitkällä aikavälillä. Nauti vierailustasi!

Olemme suosikki sosiaalisissa verkostoissa

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, johon vastaamme mahdollisimman pian ("Ota yhteyttä" -osio). Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa voit saada tija oa uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme hauskalla ja miellyttävällä tavalla. Olemme aina iloisia kuullessamme sinusta!