Samsung Galaxy A03 Core Suojakuorja


25 Tuotteet

Samsung Galaxy A03 Core kannja ja suojakuorja lyömättömiin hintoihin Dealy ssa.

Dealy tarjoaa markkinoiden parhaan valikoiman suojasuojakuori ita ja suojakuori ita Samsung Galaxy A03 Core -puhelimelle. Säästä rahaa ja hyödynnä alennushintamme kaikista malleista. Suojuksemme on valmistja tu keinonahasta tai aidosta nahasta silikonikuoren ympärillä. Ne pitävät koko puhelimen turvassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Se on myös suojattu kosteudelta ja paremmin suojattu kylmällä säällä. Läppätaskujamme voi käyttää myös lompakkona, sillä niissä on sisäisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille (muistiinpanot, liput, laskut, kortit, valokuvat jne.). Läppä taittuu alas ja toimii hands-free pidikkeenä. Sen avulla voit käyttää älypuhelinta vaakatasossa. Joissakin suojakuorissamme on irrotja tava kantolenkki , jonka avulla puhelinta on helppo kuljja taa. Löydät kansia, joissa on erilaisja lukot: kantolenkki , magneja tilukko, painonappi ja flip-kannja , joissa lukot on integroitu kanteen. Valitsemme markkinoiden parhaat mallit, jotta voit valita mieleisesi ilman huolta matkapuhelimesi turvallisuudesta. Tule tutustumaan suureen valikoimaan räätälöityjä suojakuori ita Galaxy A03 Core -puhelimelle.

Premium-kannja ja -suojakuorja

Tutustu laadukkaisiin aitoa tai keinonahkaa oleviin suojuksiin ja suojakuori ihin. Ne erottuvat hienostuneisuudellaan ja tyylikkyydellään. Hyödyt edullisista hinnoista ja alennuksista kaikissa malleissa. Tarjoamme laajan valikoiman klassisia malleja ja tyylikkäitä business-tyylisiä suojakuori ita. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, mutta ne ovat silti säänkestäviä. Niissä voit säilyttää korttejasi ja henkilökohtaisia tavaroitasi. Suojakuori stasi tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi. Pyrimme tarjoamaan sinulle erilaisia tekstuureja, kuten halkaistua nappanahkaa, lychi-nahkatyyliä, kuvioitua nahkaa tai kiiltävää nahkaa. Kutsumme sinut tutustumaan erilaisiin variaatioihin, jotka ovat ainutlaatuisia jokaisessa suojassa. Löydät myös hienoja pussukoita, joissa on eläimiä (susia, pöllöjä, tiikereitä, kissoja jne.), kasveja tai hauskoja motiiveja. Ohuja ja kevyja suojuksja kestävät yhtä hyvin elementtejä. Kutsumme sinut tutustumaan valikoimiimme ja malleihimme, joiden avulla voit muokata Samsungisi yksilölliseksi. Suosittelemme, ja tä kiinnität myös A03 Core -laitteen näytön. Vaikka näyttö olisi suojattu, se ei ole turvassa onnja tomuuksilta, kun kansi on auki. Nauti vierailustasi!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Seuraamme mielellämme tilauksiasi. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikToKissa saadaksesi tija ää, mitä tapahtuu, ja hyödyntääksesi säännöllisja kampanjamme.