Näytönsuojat Poco M4 Pro 5G


4 Tuotteet

Poco M4 Pro 5G näytön ja kameran suojakalvot alennja tuun hintaan Dealy ssa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja näytön ja takakameran suojia Xiaomi Poco M4 Pro 5G:lle. Säästä rahaa ja hyödynnä superalennuksemme kaikista suojista. Valitsemme kalvot ja karkaistun lasin, jotka erottuvat ohuuudellaan ja säänkestävyydellään. Kannja tavan tija okoneesi näyttö ja linssit ovat suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. HD- ja ultrakirkkaat suojakalvot tulevat kuin toiseksi ihoksi näyttö- ja valokuvausyksikön lasille. Ne estävät lasin särkymisen äkillisessä iskussa.

Takakameran suojalinssi

Tarjoamme erittäin ohutta ja vahvaa karkaistua suojalsuojakuori kamerallesi. Se estää naarmujen riskin ja kestää iskuja ja putoamisia. Lasi ei rikkoudu ja objektiivisi on täydellisesti suojattu elementtejä vastaan. Voit ottaa valokuvia ja videoita optimaalisissa olosuhteissa ja täysin turvallisesti. Olemme valinneja markkinoiden suorituskykyisimmän mallin ja tarjoamme sen sinulle uskomattoman edulliseen hintaan.

Olemme suosikki sosiaalisissa verkostoissa

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi. Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tuotehauissa. Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla (verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osio). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.