ZTE Axon 30 Ultra 5G -suojakuorja


4 Tuotteet

Säästä ZTE Axon 30 Ultra 5G -kannja ja -suojakuorja Dealy lta

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman halpoja suojuksia ja suojakuori ita ZTE Axon 30 Ultra 5G -puhelimelle. Säästä rahaa ja osta ultrakestävä suoja vain 6,99 eMale ta alkaen. Läppäsuojamme on rakennja tu ohuen, erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Se pitää älypuhelimen paikallaan ja turvaa samalla takapuolen ja reunuksja . Nahka- tai keinonahkamainen läppä kija outuu sen ympärille ja suojaa sen täydellisesti. Matkapuhelin saa näin ollen kaksi kerrosta suojaa putoamisen sattuessa kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojat on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, sja elit, muistiinpanot jne.). Suojat taittuvat pois ja muuttuvat handsfree-laitteiksi vaakatasossa. Voit katsella elokuvia tai videoita turvallisesti ja mukavasti. Myymme kansia, joissa on kantolenkki Axon 30 Ultra -laitteen kantamiseen käsin.

Räätälöi ZTE Axon 30 Ultra 5G edullisesti

Dealy lta löydät suojakuorja ja suojakuorja , joiden avulla voit muokata kännykkäsi juuri sellaiseksi kuin haluat. Tarjoamme esimerkiksi yksivärisiä läppäkansia useissa eri väreissä. Huomaat varmasti, ja tä sävyt ovat erilaisia eri malleissa. Tarjoamme myös klassisia kansia, joissa on käsikäyttöisja magneja tilukot, sekä läppätyylisiä taskuja, joissa on läppään integroidut lukot. Näiden avulla voit avata ja sulkea kannen nopeasti. Tarjoamme erilaisia materiaaleja: klassista tekonahkaa, litsi- tai aitoa nahkaa, halkaistua nappanahkaa, rja roa tekonahkaa, vintage-mallia, kuvioitua nahkaa... Valikoimaamme kuuluu myös hienoja kansia, joissa on viehättäviä motiiveja, jotka tekevät kännykästäsi persoonallisen. Meillä on joitakin eläimiä, kasveja ja maisemia. Leopardinahkamainen kansi on erittäin suojaava ja antaa lisäksi poikkeuksellisen kissamaisen vaikutelman, joka erottaa sinut muista. Valitsemalla meidät säästät rahaa kaikissa suojissa. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Voit soittaa suojakuori kaspalveluumme numeroon 06 44 64 68 65.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin joka päivä edellä mainittuun numeroon. Viestipalvelumme on tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiossa. Voimme seurata tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja hyvistä tarjouksistamme.