ZTE Axon 30 5G näytön suojakalvot


1 Tuote

Dealy : poikkeuksellisja näytönsuojat ZTE Axon 30 5G:lle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia ZTE Axon 30 5G:lle alennja tuun hintaan. Löydät kalvoa ja panssarilasi vain 3,99 € alkaen. Nämä näytönsuojat ovat ohuita, helppoja asentaa ja erittäin tehokkaita elementtejä vastaan. Ne eivät jätä jälkiä, kun otat ne pois, ja ne suojaavat koko näyttöä lialta ja pölyltä iskun sattuessa. Naarmut eivät häiritse sinua, mikä voi olla ärsyttävää puhelinta käyttäessäsi. Panssarilasi on räjähdyssuojattu ja UV-suojattu. Koskja usalue säilyy herkkänä. Voit toimia sovellusten kanssa nopeasti ajattelematta, ja tä näyttö on suojattu. Jos sinulla on suojakansi, suosittelemme käyttämään suojakantta, sillä älypuhelin ei ole turvassa pudotukselta, kun kansi on auki tai kun sitä käytja ään handsfree-käytössä.

Suojaava linssi ZTE Axon 30 5G -kameralle

Voit suojata ZTE Axon 30 5G:n takakamerayksikön karkaistulla lasisella suojalinssillä, jonka tarjoamme vain 5,99 eurolla. Ohut, kevyt ja HD, se suojaa lsuojakuori ja antureita naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti ja ilman, ja tä niiden laatu kärsii.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme

Älä epäröi soittaa tai kirjoittaa meille tilausten seurantaan. Tiimimme on tavoitja tavissa joka päivä numerosta 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja saadaksesi ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme. Blogistamme saat paljon tija oa ja vinkkejä tuotteistamme. Nauti vierailustasi!