ZTE Axon 30 5G tapauksja


6 Tuotteet

ZTE Axon 30 5G kannja ja suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy ssa

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman alennja tuja suojuksia ja suojakuori ita ZTE Axon 30 5G:lle. Tarjoamme parhaan suojan vain 6,99 €. Hyödynnä nämä tarjouksja ja varustaudu mija timättä budjja tiasi. Tekonahka- ja aidosta nahasta valmistja uista suojakuori ista hienoihin suojiin ja bisnestyylisiin pusseihin löydät varmasti ja simäsi suojan. Myymme lompakkotyylisiä suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten laskuja, lippuja tai muistioita varten. Nämä suojakuorja ovat erittäin ohuita ja suojaavat erinomaisesti naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Ne suojaavat koko puhelinta säältä. Läppäkannja antavat suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Handsfree-pidikkeeksi muutja tavissa suojissa voit käyttää matkapuhelinta turvallisesti vaakatasossa. Nämä kannja sopivat erinomaisesti esimerkiksi elokuvien tai videoiden katseluun täysin turvallisesti. Tarjoamme erilaisia ja uläppiä: klassinen kansityyli, jossa on "manuaalinen" lukko, ja suojakuorja , joissa on integroitu magneja tilukko, joka tunnja aan nimellä "flip cover". Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä ZTE:si on täydellisesti suojattu säältä ja toimii samalla käytännöllisenä jokapäiväisenä lisävarusteena.

Kannja kännykän personoimiseksi

Yksinoikeudella valmistamiemme suojusten ja suojakuori iden avulla voit muokata ZTE Axon 30 5G -puhelintasi yksilölliseksi ja pitää sen samalla täysin turvallisena. Tarjoamme yrityssuojakuori ita, jotka ovat huomaamattomia ja monikäyttöisiä. Ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseksi lisävarusteeksi ja ammatilliseen toimintaasi. Löydät myös hienoja suojakuori ita, joissa on eläimiä, maisemia, kukkia, mandaloita tai omaperäisiä kuvioita. Tarjoamme tekonahkaisia ja aitoa nahkaa olevia suojakuori ita. Ne kaikki erottuvat toisistaan säänkestävyydellään (iskut, naarmut, jäljja ja pöly). Joissakin läppäsuojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joten voit kantaa älypuhelinta käsin täysin turvallisesti. Suojakuori valikoimamme avulla jokainen voi suojata puhelimensa tehokkaasti ja toimivasti. Voit olla varma, ja tä se kestää hyvin elementtejä, on helppo avata ja sulkea ja käytännöllinen.

Dealy on tavoitja tavissa numerosta 06 44 64 68 65.

Tiimimme on paikalla joka päivä auttaakseen sinua ja seuratakseen tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa uutisia ja kampanjoita varten. Tervja uloa sivustollemme!