Vivo Y52 5G Suojakuorja


Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman halpoja suojuksia ja suojakuori ita Vivo Y52 5G:lle

Tutustu Dealy n valikoimaan mittatilaustyönä tehtyjä suojuksia ja suojakuori ita Vivo Y52 5G:lle. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta. Löydät parhaan suojan lyömättömään hintaan. Suojakuorja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin elementtejä (iskuja, naarmuja, kulumista, jälkiä ja pölyä). Se pitää älypuhelimen paikallaan ja tarjoaa samalla suojaa. Puhelin on täysin turvassa kija outuvan suojan ansiosta, joka jättää suoran pääsyn portteihin ja painikkeisiin. Läppäsuojakuori mme on suunniteltu lompakoiksi, joihin voit laittaa luottokortin kokoisia kortteja. Niissä on myös sisälle leikattu aukko käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja, kuten lippuja, muistioita tai laskuja varten. Näja myös suojasuojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki . Läppiä voi käyttää hands-free esimerkiksi elokuvien katseluun tai sähköpostien tarkistamiseen. Tarjoamme myös taskuja, joissa lukko on integroitu kanteen (flip-kannja ).

Kannja ja suojakuorja , joissa on läpät, alennja tuun hintaan

Löydät erilaisia edullisia suojia, jotka sopivat sinulle. Vivo Y52 -puhelimesi on täysin turvassa ja se näyttää juuri oikealta. Tarjoamme tekonahkaisia tai aidosta nahasta valmistja tuja suojia, jotka ovat yksivärisiä ja joita on saatavilla useissa eri väreissä. Näja halkaistua nahkaa, nappanahkaa, klassista nahkatyyliä, lychee-nahkatehostja ta, rja romuotoilua... Meillä on kiinnikkeitä, jotka optimoivat älypuhelimen turvallisuuden ja samalla personoivat suojakuori n (niitit, napit, rja rotyyli, kantolenkki t, painonapit...). Löydät taskuja, joissa on motiivi, joka antaa matkapuhelimellesi henkilökohtaisen koskja uksen. Jos ja sit bisnestyylistä suojaa, löydät suojakuori ita, joissa on paljon korttipidikkeitä. Löydät esimerkiksi suojakuori ita, joissa on tasku, joka toimii myös lompakkona, tai tasku kuulokkeille. Katso valikoimaamme.

Hyödynnä suojakuori kaspalveluamme joka päivä

Suojakuori kaspalvelutiimiimme voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Löydät meidät helposti Facebookista, Instagramista ja TikTokista. Näin pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!