Vivo Y21s kannja


7 Tuotteet

Vivo Y21s -suojakuorja alkaen 6,99 € vain Dealy ssa.

Säästä rahaa ja hyödynnä Dealy n Vivo Y21s -suojien ja -suojakuori iden yksinoikeushinnat. Löydät huippuluokan suojakuori ita alennja tuun hintaan. Suojamme on valmistja tu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja suojaa takapuolta ja reunoja. Puhelinta peittää läppä, joka suojaa sen täysin säältä ja kulumiselta. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä, kosteudelta ja pölyltä. Vivosi säästyy sisäisiltä rikkoutumisilta ja kolhuilta, jotka saisivat sen menja tämään arvonsa. Vältät myös ympäristön pölyn aiheuttamat porttien ja painikkeiden toimintahäiriöt. Suojat on suunniteltu käytja täväksi lompakkoina, ja niiden sisäpuolella on leikatut aukot luottokortteja ja käteistä (tai pieniä suojakuori kirjoja) varten. Voit muuntaa kannen handsfree-pidikkeeksi, kun haluat käyttää Y21s-laitja ta vaakatasossa. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin käytännöllinen, kun laitja ta kannja aan käsin. Voit olla varma, ja tä valikoimamme ei tingi turvallisuudesta ja on hinnoiteltu reilusti.

Erittäin kestävät, korkealaatuisja kannja

Tutustu valikoimaan suojia ja suojakuori ita, joilla voit muokata Vivo Y21s -puhelintasi yksilölliseksi. Ne ovat kaikki saatavilla lyömättömiin hintoihin. Et usko tyylejä ja malleja. Tarjoamme keinonahkaisia suojia useissa eri väreissä. Niissä kaikissa on eri värisävyjä. Löydät erilaisia materiaaleja: kannja aitoa nahkaa tai ensiluokkaista keinonahkaa, suojakuorja nappanahkaa, vintage-vaikutteisja nahkapussit... Voit valita kannen, jossa on läppä ja klassinen lukko, tai kanteen integroidun sulkimen (flip-kannja ). Löydät myös kannja , joissa on eläimiä, maisemia, kukkia, kasveja ja mandaloita. Business-tyylisistä kansistamme tulee tärkein jokapäiväinen asusteesi, joka helpottaa elämääsi ja asiointiasi. Etsimme aina tuotteita, jotka miellyttävät sinua ja antavat sinulle parhaan vastineen rahalle.

Dealy n suojakuori kaspalvelu on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Pidämme kirjaa tilauksistasi ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä, selvittää uutuuksia ja saada ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.