Vivo Y21 kannja


7 Tuotteet

Dealy on suuri valikoima kannja ja suojakuorja Vivo Y21:lle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman alennja tuja suojuksia ja suojakuori ita Vivo Y21:lle. Hinnat alkaen vain £6,99, meidän tapauksissa antaa sinulle täydellisen tyytyväisyyden ja helpottaa elämääsi. Suojat on suunniteltu silikonikuoren ympärille, johon puhelin asennja aan. Kun puhelin on kiinnitja ty, sitä peittää suojus, joka on valmistja tu materiaaleista, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä, pölyä ja kosteutta. Läppäsuojakuori mme antavat suoran pääsyn matkapuhelimen portteihin ja niissä on manuaalinen magneja tilukko tai läppäkansi. Ne turvaavat koko matkapuhelimen ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Joissakin kansissa on käytännöllinen kantolenkki , jolla älypuhelinta voi kantaa käsin. Suojaat kännykkääsi myös kulumiselta, joten se pysyy uudenveroisena hyvin pitkään. Valitsemalla meidät voit varustaa Vivo Y21 -mallistosi haluamallasi tavalla edullisesti.

Erittäin kestävät suojuksja ja pussit

Dealy lta löydät erittäin kestävät suojakuorja ja suojakuorja lyömättömään hintaan. Löydät varmasti ja simäsi suojan. Sen lisäksi, ja tä se pitää puhelimesi turvassa, se on hyödyllinen lisävaruste jokapäiväiseen käyttöön. Voit valita parhaan ultrakestävän suojan aina keinonahasta tai yksivärisistä aidosta nahasta valmistja uista suojuksista hienoihin suojakuori ihin. Tutustu litsi-nahkatyylisiin suojakuori ihimme, halkaistusta nappanahasta valmistja tuihin suojakuori ihin ja suojakuori ihin, joissa on painatuksia, kuten perhosia, sarjakuvakissoja tai uskomattomia aurinkomandaloita. Business-tyylisissä suojakuori issamme on lukuisia korttipidikkeitä ja tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille. Kaikki suojakuori mme ovat ergonomisesti muotoiltuja, joten voit laittaa ne helposti taskuun tai laukkuun. Voit koristella älypuhelimesi ja varustautua haluamallasi tavalla, parhaalla mahdollisella budjja illa.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tija oa tilauksistasi tai apua tuotteisiimme liittyen.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Meidät tavoitat puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65 aina neuvonnasta tilausten seurantaan. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.