Realme 8 5G kuorja


2 Tuotteet

Realme 8 5G kuorja myynnissä Dealy ssa

My Coverista löydät parhaat edullisja suojakuorja Realme 8 5G:lle. Ne on räätälöity yksinomaan puhelimen linjojen ja ääriviivojen mukaan. Niiden avulla voit käyttää puhelintasi turvallisesti ja mukavasti. Suojamme on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (muovinen takaosa ja silikonireunuksja /panssarilasi oleva takaosa ja silikonireunuksja ). Ne on helppo asentaa ja ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, sormenjälkiä ja pölyä (painikkeiden ja porttien ympärillä). Portit ja painikkeja on leikattu kokoon, jotta niihin pääsee helposti ja suoraan käsiksi. Myymme laajan valikoiman suojaimia alkaen 4,99 €, joten voit löytää sinulle sopivan. Ohut ja kevyt, ja niiden avulla voit personoida Realme 8 -laitteesi.

Rungot markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Tutustu suureen valikoimaan alennussuojia. Tarjoamme esimerkiksi läpinäkyviä suojia vahvistja uilla tai vahvistamattomilla kulmilla, joiden avulla voit säilyttää puhelimesi alkuperäisen muotoilun ja tehdä siitä samalla turvallisemman. Löydät myös hiilikuitu- tai keinonahkasuojia, jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Joustavasta tai jäykästä silikonista valmistja ut ja liukumattomalla pinnoitteella päällystja yt suojakuorja tarjoavat turvallisen ja miellyttävän otteen. Ne kestävät hyvin iskuja ja kulutusta, mutta ovat samalla ohuja ja kevyja . Ultra Erityiskestävä - ja Survivor-kuorja on suunniteltu niille, jotka haluavat optimaalisen suojan jokapäiväisessä käytössä ja äkillisen putoamisen sattuessa. Niissä on kaksi peräkkäistä suojakerrosta (sisempi silikonikerros ja ulompi muovikerros). Ne sopivat erinomaisesti kömpelöimmille... Suosittelemme, ja tä laitat näytön päälle kalvon tai karkaistun lasin suojaamaan sitä säältä. Ne on helppo asentaa ja optimoivat vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Meillä on useita erikoistarjouksia, joiden avulla saat markkinoiden parhaat hinnat. Nauti vierailustasi!

Voit soittaa meille tai kirjoittaa meille seurataksesi tilauksiasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 puhelimitse tai tekstiviestillä. Voit myös lähja tää meille sähköpostia tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiossa olevan viestijärjestelmän kautta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.