Oppo Reno 6 Pro 5G näytönsuojat


Dealy : edullisja näytönsuojat Oppo Reno 6 Pro 5G:lle

Dealy tarjoaa erittäin ohuita ja erittäin kestäviä näytönsuojia Oppo Reno 6 Pro 5G -puhelimelle edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan kalvoja ja panssarilasi alennushintaan. Löydät ne vain 3,99 € alkaen. Nämä suojat ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia ja antavat sinulle täyden tyytyväisyyden. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jäämiä, kun poistat ne. Ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Lasi pysyy uuden näköisenä pitkään, eivätkä naarmut ja kolhut häiritse sinua. Kalvomme ja panssarilasi on suunniteltu niin, ja tä ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta. Kun varmistat sen karkaistulla lasilla, vältyt räjähdysvaaralta äkillisen iskun sattuessa. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä, ja voit olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa tuntematta kalvoa.

Suojalinssi kameran kiinnittämiseksi

Dealy sta löydät suojalinssin, jonka voit asentaa kameran lasiin. Kiinnität sen, sensorit ja linssit. Voit ottaa valokuvia täysin rauhassa ajattelematta, ja tä kamera on turvassa.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa meihin yhteyttä päivittäin puhelimitse tai tekstiviestillä. Tiimimme voi antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä numeroon 06 44 64 68 65 (puhelin ja tekstiviesti). Seuraamme tilauksiasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.