Xiaomi Redmi 10 näytönsuojat


3 Tuotteet

Dealy lta löydät parhaat näytönsuojat Xiaomi Redmi 10:lle. Tarjoamme poikkeuksellisen laajan valikoiman kalvoja ja panssarilasi . Erittäin ohuja ja läpinäkyvät suojakalvot suojaavat näyttöä optimaalisesti päivittäin. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Kalvot ja panssarilasi peittävät koko näytön ja ovat kuin erittäin läpinäkyvä toinen iho näytön lasin päällä. Nämä suojat eivät häiritse koskja usaluja ta. Se pysyy yhtä herkkänä kuin ennenkin. Suojaamalla näytön pidät kannja tavan tija okoneesi lasin uudenveroisena. Siihen ei tule naarmuja, joista voi tulla pitkällä aikavälillä ärsyttäviä lukea ja vahingollisia. Vältät myös tahrojen muodostumisen, jotka voivat tehdä puhelimesta liukkaan.

Panssarilasi oleva suojalinssi kameralle

Dealy tarjoaa myös panssarilasi olevan suojalinssin Xiaomi Redmi 10 -kameraan. Helppo asentaa, se estää rikkoutumisen, naarmujen, jälkien ja pölyn kerääntymisen linssin ympärille. Sensorit ovat täydellisesti suojattuja sitkeän karkaistun lasin ansiosta. Suojaus ei vaikuta valokuvien ja videoiden laatuun. Aivan kuin antureitasi ei olisi suojattu lainkaan.

Dealy , sen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Dealy tarjoaa sinulle suojakuori ntuntevan ja nopean suojakuori kaspalvelun, joka seuraa tilauksiasi ja vastaa kysymyksiisi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Vastaamme sähköposteihinne mahdollisimman nopeasti. Löydät sähköpostiosoitteemme kohdasta "Ota yhteyttä". Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.