Xiaomi 11T Pro näytönsuojat


4 Tuotteet

Xiaomi 11T Pron näytön ja kameran suojakalvot edullisesti Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman näytönsuojia ja takakameran suojia Xiaomi 11T Pro:lle alennja tuun hintaan. Säästä rahaa ja hyödynnä supertarjouksemme kaikista tuotteista. Valitsemme premium-suojat, jotka erottuvat ohuutensa ja säänkestävyytensä ansiosta. Matkapuhelimesi näyttö ja linssit ovat suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kalvot tuntuvat näytöllä kuin toiselta iholta. Ne ovat HD-tasoisia ja erittäin kirkkaita. Panssarilasi kestää 9H. Ne estävät lsuojakuori pirstoutumasta äkillisessä iskussa. Tarjoamme vain kalvoja ja panssarilasi , jotka suojaavat koko näytön ja jotka on valmistja tu mittatilaustyönä.

Xiaomi 11T Pron takakameran suojalinssi

Tarjoamme parhaan ultraohuen ja erittäin vahvan karkaistun lasin suojalinssin Xiaomi 11T Pro -kameraan. Tämä linssi on erittäin helppo asentaa. Se välttää naarmujen riskin ja kestää iskuja ja pudotuksia. Lasi ei rikkoudu ja sensorit ovat turvassa. Voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Dealy : tehokas ja henkilökohtainen suojakuori kaspalvelu

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään ja sinnöissäsi. Voimme myös seurata tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät verkkosivujemme "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa ja saada tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.