Xiaomi 11T Pro Suojakuorja


110 Tuotteet

Dealy : erittäin kestävät kannja ja suojakuorja alennuksella Xiaomi 11T Pro:lle

Hyödynnä Dealy n tarjouksja Xiaomi 11T Pro -suojuksista ja läppäsuojakuori ista. Hyödyt poikkeuksellisista alennuksista mittatilaustyönä tehdyistä suojista. Ne alkavat vain 6,99 eMale ta! Tarjoamme markkinoiden parhaat läppäsuojakuorja lyömättömään hintaan. Suojamme on valmistja tu erittäin kestävästä silikonikuoresta, joka toimii ensimmäisenä suojalinjana kännykän takaosassa ja reunoilla. Tekonahkamainen tai aidosta nahasta valmistja tu läppä toimii toisena suojakerroksena. Se suojaa koko puhelinta putoamisen yhteydessä kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Taskumme on suunniteltu lompakoiden tapaan niin, ja tä niistä tulee tärkein jokapäiväinen lisävarusteesi. Voit laittaa luottokorttisi sisäpuolella oleviin leikkauksiin. Voit myös käyttää sisätaskua rahan tai tositteiden, kuten laskujen, lippujen tai muistioiden säilyttämiseen. Joissakin läppäkansissa on kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen, kun puhelinta kannja aan käsin. Löydät myös kannja , joissa on magneja tilukko, ja läppätyylisja suojakuorja , joissa lukko on integroitu kanteen.

Huippuluokan mittatilauspussit

Tutustu kansien ja suojakuori iden mallistoihimme lyömättömiin hintoihin. Et usko niiden laatua ja hintaa! Tarjoamme laadukkaita yksivärisiä nahka- tai keinonahkakuoria useissa eri väreissä. Suosittelemme tutustumaan sävyihin, sillä ne vaihtelevat kannesta toiseen. Äläkä epäröi vilkaista hienojen kansien mallistoja, jotka antavat kännykällesi persoonallisen ilmeen. Löydät eläin-, kasvi- ja marmorityylisiä kansia sekä kuuluisan leopardinahkaisen kannen, joka on suuri hitti. Se antaa kännykällesi paljon näyttävyyttä. Myymme myös suojakuori ita, joissa on lompakko tai monikäyttöinen tasku, johon mahtuvat esimerkiksi kuulokkeja . Dealy lta löydät juuri sen suojan, jota ja sit. Nauti vierailustasi!

Vain yksi Dealy -numero: 06 44 64 64 68 65.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä yllä olevaan numeroon. Vastaamme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Voit myös lähja tää meille sähköpostia viestijärjestelmämme "Ota yhteyttä"-osion kautta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, jotta pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja uutisistamme.