Moto G60S Suojakuorja


1 Tuote

Kaikki Moto G60S -suojakuorja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia suojasuojakuori ita Moto G60S -puhelimelle. Vähittäismyyntihinta on vain 4,99 €, ja ne ovat huippulaadukkaita ja erittäin tehokkaita elementtejä vastaan. Ne on suunniteltu yksinomaan puhelimen linjoille. Ne on helppo asentaa ja ne istuvat tiiviisti älypuhelimesi linjojen ympärille. Porttien ja painikkeiden leikkauksja ovat tarkat, jotta niihin pääsee helposti ja suoraan käsiksi. Ne kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Sen lisäksi, ja tä ne suojaavat hyvin, ne myös yksilöllistävät älypuhelimesi. Voit myös hyötyä edullisista hinnoistamme ja säännöllisistä kampanjoistamme kaikissa tuotteissamme.

Ohut, kevyt ja erittäin kestävä runko

Alkaen vain £ 4,99, myymme läpinäkyvä silikoni tapauksissa, jotka säilyttävät ainutlaatuisen muotoilun Moto G60S. Yksivärisja silikonisuojakuorja ovat täydellisiä niille, jotka haluavat tyylikästä, henkilökohtaista suojaa. Löydät hiilikuitumalleja, joustavia silikonisuojakuori ita ja keinonahkasuojakuori ita, jotka tarjoavat erinomaisen pidon. Ne erottuvat minimalistisella tyylillä an. Erittäin kestävät kuorja ja Survivor-kuori ovat ihanteellisia niille, jotka ja sivät maksimaalista suojaa äkillisen iskun sattuessa. Ne koostuvat kahdesta peräkkäisestä suojakerroksesta (ulkokerros muovia ja sisäkerros silikonia). Ne estävät sisäisen rikkoutumisen, joka voisi olla erittäin vahingollista putoamisen yhteydessä. Löydät myös panssarilasi olevia suojakuori ita, jotka ovat erittäin kestäviä ja antavat matkapuhelimellesi persoonallisen muotoilun. Niissä on silikonireunuksja . Löydät myös suojakuori ita, joissa on käytännöllinen tukirengas handsfree-käyttöä varten, ja suojakuori ita, joissa on korttipidike. Valitsemalla Dealy n voit olla varma tuotteidemme laadusta ja voit hyötyä säännöllisistä kampanjoistamme.

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Kutsumme sinut seuraamaan meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.