Motorola Edge 20 Lite kannja


2 Tuotteet

Dealy : edullisja premium-suojakuorja Motorola Edge 20 Lite -laitteelle

Dealy lta löydät markkinoiden halvimmat ja säänkestävimmät kuorja . Ne alkavat vain 4,99 eMale ta. Ohuja ja kevyja kuorja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne eivät rikkoudu sisältä eivätkä painikkeja tukkeudu pölystä. Takapuoli ja reunuksja pysyvät täydellisessä kunnossa. Älypuhelin pysyy moitteja tomana ja voit myydä sen hyväkuntoisena ja eenpäin. Tarjoamamme suojakuorja on valmistja tu useista eri materiaaleista: silikonista, muovista, hybridisuojakuori ista (muovinen takaosa ja puskurityyppisja silikonireunuksja ). Ne jättävät matkapuhelimen portit ja toiminnot helposti saataville räätälöityjen leikkaustensa ansiosta.

Erittäin kestävät rungot edulliseen hintaan

Myymme kirkkaita silikonikuoria vahvistja uilla kulmilla tai ilman. Silikoni tai joustavat tai jäykät muovikuorja täyttävät turvallisuustarpeesi. Ne on helppo asentaa ja ne tarjoavat erinomaisen pidon. Ne pitävät puhelimesi tukevasti paikallaan esimerkiksi puhelimessa tai tekstiviestejä kirjoittaessasi. Meillä on myös joitakin, jotka on päällystja ty keinonahalla. Löydät myös joitakin, joissa on erittäin hyödyllinen tukirengas handsfree-tilaa varten. Niiden avulla voit esimerkiksi katsella videoita tai elokuvia optimaalisissa olosuhteissa. Voit siis nauttia Motorolastasi täysillä ja täysin turvallisesti. Kaikki suojamme ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat ohutta, kevyttä ja erittäin kestävää suojaa.

Suojakuori kaspalvelutiimimme seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa.

Tavoitat meidät soittamalla numeroon 06 44 64 68 65 tai lähja tämällä tekstiviestin samaan numeroon. Tarvitsja pa sitten tija oa tuotteistamme tai haluat seurata tilauksiasi, neuvojamme ovat käytja tävissäsi joka päivä. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, johon vastaamme mahdollisimman pian. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Pidämme sinut ajan tasalla viimeisimmistä uutisistamme ja annamme sinun kuulla ensimmäisenä kampanjoistamme.