Motorola Edge 20 Pro näytönsuojat


4 Tuotteet

Näytönsuojat Motorola Edge 20 Pro:lle alennja tu Dealy ssa

Dealy tarjoaa edullisia kalvoja ja panssarilasi Motorola Edge 20 Pro -puhelimen näyttöön. Ne ovat saatavilla vain 3,99 eMale ta alkaen, ja ne on suunniteltu yksinomaan matkapuhelimeesi. Suojat ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. On kuin näyttöäsi ei olisi suojattu lainkaan. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-säteilyä estäviä.

Erittäin ohut, hyvin suojaava objektiivi kameraan.

Myymme panssarilasi suojaava linssi kameran Motorola Edge 20 Pro vain £ 5,99. Erittäin ohut ja HD, se turvaa linssit iskun sattuessa. Lasi ja linssit eivät naarmuunnu, ja vältät pölyn kerääntymisen, joka voisi heikentää valokuvien ja videoiden laatua. Aivan kuin objektiivisi eivät olisi lainkaan turvassa.

Dealy tarjoaa myös suojakuori kaspalvelua

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTok pro -palvelussa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.