Poco X3 NFC-suojakuorja


88 Tuotteet

Dealy tarjoaa huippuluokan kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan Poco X3 NFC:lle

Klo Dealy , löydät alennja tu kannja ja suojakuorja Poco X3 NFC alkaen vain £ 6,99. Voit nauttia matkapuhelimestasi turvallisesti ja edullisesti. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin iskuja, pudotuksia, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Se kiinnittää matkapuhelimen paikalleen ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Älypuhelinta ympäröivä läppä suojaa sitä täysin säältä. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Käsikäyttöinen tai suojakanteen sisäänrakennja tu lukko viimeistelee suojan (löytyy erilaisia). Läppäkannja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja aukko rahoille tai pienille suojakuori kirjoille (liput, muistiinpanot, laskut jne.). Kannja voidaan taittaa pois, jolloin niistä tulee käytännöllisiä handsfree-pidikkeitä vaakatasossa. Voit katsella elokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joissakin läppäsuojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki , joten voit kantaa älypuhelintasi käsin täysin turvallisesti.

Räätälöidyt kannja ja suojakuorja edulliseen hintaan

Dealy lta löydät markkinoiden parhaat läppäsuojakuorja . Tarjoamme laadukkaita suojakuori ita lyömättömään hintaan. Tutustu huomiota herättäviin mallistoihimme! Löydät tekonahasta ja aidosta nahasta valmistja ut suojakuorja , jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä, ja suosittelemme tarkistamaan sävyt, jotka vaihtelevat suojakuori ittain. Kaikki suojasuojakuori mme erottuvat muotoilunsa, säänkestävyytensä ja ergonomiansa ansiosta. Niille, jotka haluavat omaperäisen lisävarusteen, myymme hienoja pussukoita, joissa on motiiveja. Huolehdimme siitä, ja tä tarjoamme sinulle laajan materiaalivalikoiman. Löydät lyhtynahkasuojakuori ita, halkaistuja nahkasuojakuori ita, kuvioituja malleja, nappanahkaa, joissa on painja tuja motiiveja. "Flip cover" -malleissamme, joissa on kanteen integroitu lukko, voit avata ja sulkea suojakuori n hja kessä. Saatat myös pitää pystysuoraan suljja tavasta mallistamme, joka tarjoaa erilaisen tavan käyttää kännykkääsi. Ma suojakuori lta löydät laadukkaat tuotteja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme seuraa tilauksiasi

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse "Ota yhteyttä" -osion kautta. Voit myös soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Me pidämme kirjaa tilauksistasi ja autamme sinua tutkimuksissasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alennuksistamme.