Google Pixel 6 Pro -suojakuorja


108 Tuotteet

Google Pixel 6 Pro kannja ja suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia suojakuoria ja suojakuori ita Google Pixel 6 Pro -puhelimelle. Löydät ohuen, erittäin kestävän suojan lyömättömiin hintoihin. Suojakuori mme alkavat vain 6,99 punnasta. Hyödynnä nämä tarjouksja ja varustautu haluamallasi tavalla. Suojakuori mme on valmistja tu silikonikuoresta, johon asja at puhelimesi. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja toimii ensimmäisenä suojakerroksena. Läppä kiertyy kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena. Se voidaan valmistaa keinonahasta, kankaasta tai aidosta nahasta. Se turvaa koko matkapuhelimen putoamisen yhteydessä ja suojaa sitä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisällä on luottokortin kokoisja korttipidikkeja ja hyödyllinen tasku sja eleille tai pienille suojakuori kirjoille, kuten lipuille tai sja eleille. Voit myös taittaa kannen kokoon ja käyttää sitä hands-free pidikkeenä. Voit käyttää matkapuhelintasi mukavasti ja turvallisesti vaakatasossa. Joissakin läppäsuojakuori issamme on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin hyödyllinen niille, jotka haluavat kantaa älypuhelinta turvallisesti.

Ohuja , erittäin kestävät suojuksja edulliseen hintaan.

Dealy lta löydät parhaat läppäkannja Google Pixel 6 Pro -puhelimelle. Suojakuori mme on suunniteltu tarjoamaan erinomaista turvallisuutta koko puhelimelle, joka on täydellisesti suojattu elementtejä vastaan. Vältät sisäisja rikkoutumisja , kulumisen ja pidät puhelimesi koskemattoman näköisenä pitkään. Tutustu mallistoomme klassisia suojasuojakuori ita, jotka ovat aitoa nahkaa ja keinonahkaa. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, joihin kutsumme sinut tutustumaan. Näja erilaisia materiaaleja: lychi-nahkatehoste, aito nappanahka, rja rotyylinen, kankainen kansi, kiiltävä, vintage- tai mattapintainen. Tarjolla on magneja tityyppisiä lukkoja ja läppäkansia, joissa lukkoja on integroitu kanteen. Voit taittaa kannja ja käyttää niitä hands-free pidikkeenä. Löydät myös hienoja suojuksia, jotka ovat turvallisia ja joissa on korttipidikkeja ja liukutasku. Meillä on joitain, jotka on koristeltu pandoilla, pöllöillä, susilla, koirilla, kissoilla, mandaloilla tai marmorilla. Rakastamme leopardinahkaista kantta, joka antaa Googlellesi poikkeuksellisen ilmeen. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme on täällä sinua varten

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Vastaamme välittömästi kirjallisiin pyyntöihisi (sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä"). Voit myös seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa (Facebook, Instagram ja TikTok) saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme, alennuksista ja kampanjoistamme.