Samsung Galaxy Z Flip 3 5G näytön suojakalvot


3 Tuotteet

My shell: ensiluokkainen suoja Samsung Galaxy Z Flip 3 5G -puhelimen näytölle.

Dealy tarjoaa erinomaisen valikoiman edullisia ja eksklusiivisia näytönsuojia Samsung Galaxy Z Flip 3 5G -puhelimelle. Kalvomme ovat erittäin kestäviä ja mittatilaustyönä valmistja tuja. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne, ja ne suojaavat koko näyttöä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Taitja tava puhelimesi on suojattu naarmuilta, jotka voivat olla erittäin ärsyttäviä. Voit käyttää sovelluksia täysin rauhassa, koska koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Optimoit puhelimesi turvallisuuden. Suojaamalla älypuhelimen kaksi näyttöä räjähdyksenestokalvolla vähennät rikkoutumisriskiä. Suosittelemme, ja tä kiinnität suojakuori n puhelimen muun osan suojaamiseksi. Löydät runsaasti suojakuori ita Samsung Galaxy Z Flip 3 -suojausosiostamme. Niiden avulla voit suojata koko puhelimen elementeiltä ja silti päästä helposti käsiksi portteihin ja ominaisuuksiin. Kaikki tuotteja on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten. Voit taittaa ja avata sen täysin rauhassa ja turvallisesti.

Kameran suojalinssi

Älä epäröi suojata Galaxy Z Flip 3:n kameraa tarjoamallamme suojalinssillä. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun otat sen pois. Se on HD ja erittäin läpinäkyvä . Sensorit ovat täysin turvassa iskun sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Linssisi pysyvät uuden näköisinä hyvin pitkään. Tämä linssisuoja on suunniteltu niin, ja tei se häiritse valokuviesi renderöintiä ja laatua.

Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Voit soittaa tai kirjoittaa meille ja seurata tilauksiasi tai saada lisätija oja tuotteistamme. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Vastaamme sähköposteihisi mahdollisimman nopeasti (sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä"-osiosta). Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.