Suojakuorja Samsung Galaxy Z Flip 3 5G


103 Tuotteet

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman edullisia kuoria ja suojakuori ita Samsung Galaxy Z Flip 3 5G -puhelimelle.

Dealy lta löydät Samsung Galaxy Z Flip 3 5G:lle ensiluokkaisja kuorja ja suojakuorja alennja tuun hintaan. Suojakuori mme alkavat vain 5,99 eMale ta. Niiden avulla voit taittaa ja avata puhelimen haluamallasi tavalla. Ne mukautuvat yksinomaan puhelimen linjoihin ja ääriviivoihin. Suojasuojakuorja on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai muista materiaaleista. Joissakin on muovinen takapuoli ja silikonireunuksja ja toisissa panssarilasi ja silikonireunuksja . Löydät silikoni- tai muovisuojakuori ita, jotka on päällystja ty keinonahalla, aidolla nahalla tai kankaalla. Näin saat kaksinkertaisen suojan iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Pääsja silti suoraan käsiksi taittuvan puhelimen latausportteihin, liitäntöihin ja toimintoihin. Suojakuorja ovat luistamattomia, joten puhelimesi ei luista, kun laitat sen pöydälle. Suojuksemme tarjoavat maksimaalisen pidon, kun nostat sitä käteen tai pidät sitä kädessäsi. Suosittelemme, ja tä suojaat myös näytön alueja , jotta vältät vauriot, jotka voivat olla hyvin ongelmallisia (rikkoutuminen, naarmut, sormenjäljja ja pöly).

Rungot jokaiseen makuun ja budjja tiin sopiviksi

Tutustu uskomattomaan valikoimaamme huippuluokan suojakuori ita edulliseen hintaan. Löydät esimerkiksi läpinäkyviä suojuksia, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Niiden avulla voit säilyttää matkapuhelimesi muotoilun ja suojata sitä samalla. Myymme silikonisuojakuori ita, jotka on päällystja ty nahkajäljitelmällä tai aidolla nahalla ja jotka ovat erittäin tyylikkäitä. Ne ovat ihanteellisia kaikille. Löydät niitä klassisissa, litsi- tai krokotiilinahka-efektin tyyleissä. Kankaasta ja karkaistusta lasista valmistja ut suojakuorja kestävät hyvin elementtejä. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista ja naarmuista, jotka voivat olla hyvin vahingollisia. Pidät Samsung Galaxy Z Flip 3 -puhelimesi koskemattomassa kunnossa pitkään, ja voit myydä sen ja eenpäin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Voit soittaa tai lähja tää meille tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65 ja seurata tilauksiasi. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme hyvin nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Facebookissa. Saat ensimmäisenä tija ää kampanjoistamme. Tutustu blogiimme, jota päivitämme säännöllisesti mielenkiintoisilla artikkeleilla.