iPhone 13 Pro -suojakuorja


121 Tuotteet

Dealy tarjoaa huippuluokan valikoiman suojuksia ja suojakuori ita edulliseen hintaan.

Dealy myy iPhone 13 Pro -puhelimelle tarkoitja tuja premium-suojia ja -suojakuori ita alennja tuun hintaan. Läppäsuojakuori mme alkavat vain 6,99 eMale ta. Hyödynnä nämä tarjouksja . Tarjoamamme suojakuorja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka istuu puhelimen linjoihin täydellisesti. Se suojaa älypuhelimen takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta ja pölyltä. Läppä vahvistaa turvallisuutta muodostamalla kännykälle toisen suojakerroksen. Kännykkä on täysin suojattu säältä ja onnja tomuustilanteissa. Lompakoiksi suunnitelluissa läppäsuojakuori issamme on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku, jota voidaan käyttää suojakuori kirjapidikkeenä, käsimatkatavarana tai lipunpidikkeenä. Joissain suojissa on kantolenkki , jonka avulla niitä on helppo kuljja taa kädessä. Löydät suojakuori ita, joissa on käsikäyttöinen magneja tilukko, tai läppäkansia, joissa lukko on integroitu ja uläppään. Suosittelemme tutustumaan värivaihtoehtoihin, jotka vaihtelevat kannesta toiseen. Tutustu supervalikoimaamme uskomattomista suojuksista ja suojakuori ista, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen.

Premium-turvat jokaiseen elämäntyyliin

Tarjoamme huippuluokan, erittäin suojaavia suojakuori ita tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Löydät yksivärisiä aitoa nahkaa ja keinonahkaa olevia suojakuori ita, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Ne erottuvat tyylikkyydellään, ja löydät varmasti juuri sinulle sopivan värin. Jo 6,99 eMale ta alkaen myymme klassisen tyylisiä läppäsuojakuori ita, litsi-nahkasuojakuori ita ja nappanahkasuojakuori ita, joissa on paljon korttipidikkeitä. Aidosta nahasta valmistja ut ovat erittäin tyylikkäitä ja vastaavat tarpeitasi. Meillä on joitakin kiiltäväpintaisia ja toisia krokotiilinahkaisia. Löydät runsaasti business-tyylisiä suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja ja tasku pikkurahoille tai lisävarusteille, kuten kuulokkeille. Hienot suojakuorja ovat hauskoja, mutta myös hyvin suojaavia. Niitä on saatavana eläimillä (kissat, kissaeläimja , koirat, perhosja , pöllöt, pandat jne.), kasveilla (kukat, puut, mja sät jne.), paljja eilla, marmorikuvioilla tai charmilla. Tutustu eksklusiivisiin mallistoihimme, jotta voit hyödyntää iPhone 13 Pro -puhelintasi täysin turvallisesti.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme numerossa 06 44 64 68 65 (puhelimitse ja tekstiviestillä). Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja tilauksen tekemisestä. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.