Google Pixel 6 Suojakuorja


125 Tuotteet

Google Pixel 6 kannja ja suojakuorja myynnissä Dealy ssa

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja suojuksia ja suojakuori ita Google Pixel 6:lle. Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme kaikista suojasuojakuori istamme ja käytä matkapuhelintasi haluamallasi tavalla. Kun valitsja meidät, voit olla varma tuotteidemme laadusta ja niiden tehokkuudesta huonossa säässä. Läppäsuojakuori mme on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka kestää hyvin onnja tomuuksia ja kulumista. Se kiinnittää älypuhelimen paikalleen ja suojaa sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Vältät sisäisja rikkoutumisja ja pidät matkapuhelimesi täydellisessä kunnossa pitkään. Suojus kija outuu kuoren ympärille ja toimii toisena suojakerroksena ei-toivottuja ulkoisia elementtejä vastaan. Se voidaan valmistaa keinonahasta, aidosta nahasta tai kankaasta. Puhelin on täysin suojattu ja voit käyttää sitä täysin turvallisesti. Taskut on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai tositteille (liput, laskut, kuitit jne.). Etuläppä voidaan taittaa hands-free pidikkeeksi, joten voit tarkistaa sähköpostit tai katsella videoita mukavasti. Voit soittaa puheluita pitämällä ja uläpän suljja tuna ja upuolella olevan leikkauksen ansiosta. Vain 6,99 eMale ta alkaen myymme suojakuori ita, joissa on irrotja tava kantolenkki niille, jotka haluavat kantaa matkapuhelinta kädessä.

Ensiluokkaisja kannja edulliseen hintaan

Dealy sta löydät kaikki ja simäsi kannja ja suojakuorja . Keskitymme laatuun ja tuotevalikoimaan, jotta voimme vastata kaikkien tarpeisiin. Tutustu valikoimaan klassisia suojia, aitoa nahkaa ja keinonahkaa, sekä kuviollisia pussukoita. Yksivärisiä läppäsuojakuori itamme on saatavana useissa eri väreissä, joiden sävyt vaihtelevat malleittain. Voit valita materiaaleista ja tekstuureista (nahkatyylinen, lyhtykuituinen keinonahka, aito halkaistu nahka, kuvioitu nahka, vintage-malli, kiiltävä tai matta...). Tarjolla on manuaalisia magneja tityylisiä lukkoja ja kansia, joissa on kanteen integroidut lukot (flip-kannja ). Löydät myös hienoja suojia, joissa on esimerkiksi korttipidikkeja ja tasku rahan säilyttämistä varten. Tarjoamme myös laajan valikoiman suojakuori ita niille, jotka ja sivät monikäyttöistä ja käytännöllistä arkipäivän asustja ta. Voit olla varma, ja tä mallimme ovat erittäin kestäviä ja mahdollistavat puhelimesi käytön turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä suosikkiyhteisöissäsi (Facebook, Instagram ja TikTok) pysyäksesi ajan tasalla uutisistamme ja kampanjoistamme.