OnePlus Nord 2 5G näytön suojat


4 Tuotteet

Dealy tarjoaa halpoja kalvoja ja panssarilasi OnePlus Nord 2 5G:n näyttöön ja kameraan.

Dealy on paras valikoima alennja tuja näytön- ja kamerasuojia OnePlus Nord 2:lle. Tarjoamme suorituskykyisiä kalvoja ja panssarilasi halvemmalla kuin mistään muualta. Ne ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne. Ne suojaavat lsuojakuori ja näyttöä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinua eivät häiritse naarmut, jotka voivat alentaa kannja tavan tija okoneesi arvoa. Näyttösi pysyy luja tavana ja koskja usalue säilyttää aina herkkyytensä. Nämä suojat ovat kuin erittäin suojaava toinen iho lasin päällä.

Erittäin kestävä panssarilasi OnePlus Nord 2 5G:n takakameraan

Tarjoamme erittäin vahvan karkaistun lasilinssin, joka suojaa matkapuhelimesi kameraa. Erittäin helppo asentaa, se estää linssien rikkoutumisen. Linssit ovat turvassa naarmuilta, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, sekä iskuilta, rikkoutumiselta ja pölyltä. Tämä suoja on ohut, HD ja erittäin kestävä. Se ei vaikuta valokuvien ja videoiden ulkonäköön.

Dealy tarjoaa nopeaa ja suojakuori ntuntevaa suojakuori kaspalvelua

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Älä epäröi lähja tää meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Blogistamme saat käytännön neuvoja ja vinkkejä tuotteisiimme liittyen. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Saat ensimmäisenä tiedon uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.