OnePlus Nord 2 5G Suojakuorja


89 Tuotteet

OnePlus Nord 2 5G kannja ja suojakuorja myynnissä Dealy ssa

Säästä rahaa ja hyödynnä edullisja hinnat OnePlus Nord 2 5G -suojuksissa ja -suojakuori issa Dealy ssa. Löydät ensiluokkaisja suojakuorja , jotka ovat alennuksessa. Suojamme on valmistja tu erittäin kestävän silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Kuoren päällä on läppä, joka suojaa koko puhelinta. Se on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Sinun ei tarvitse huolehtia sisäisistä rikkoutumisista tai naarmuista, jotka vähentävät puhelimesi arvoa. Vältät myös pölyn kertymisen aiheuttamat porttien ja painikkeiden toimintahäiriöt. Suojakuorja on suunniteltu käytja täväksi lompakkoina, ja niiden sisällä on leikatut aukot kortteja (luottokorttikokoisia) ja käteistä (tai pieniä suojakuori kirjoja) varten. Voit muuntaa kannen handsfree-pidikkeeksi, kun haluat käyttää puhelinta maisematilassa. Joissakin suojissa on irrotja tava kantolenkki , joka on erittäin käytännöllinen OnePlus Nord 2:n kantamiseen käsin. Voit olla varma, ja tä valikoimamme ei tingi puhelimen turvallisuudesta ja on erittäin edullinen.

Erittäin kestävä mutta edullinen kannja OnePlus Nord 2 5G:lle

Tutustu valikoimaan suojia ja suojakuori ita, joilla voit muokata puhelintasi. Tarjoamme tekonahkakuoria useissa eri väreissä. Jokaisessa on eri värisävyjä. Kutsumme sinut tutustumaan niihin, sillä saatat törmätä juuri ja simääsi sävyyn. Löydät erilaisia materiaaleja (split-nahkaa, krokotiilityylistä, nappanahkaa, vintage-nahkaefektiä...). Voit valita kannen, jossa on klassinen lukko, tai kannen, jonka sulkeminen on integroitu kanteen (flip-kannja ). Meillä on myös kannja , joissa on katseluikkuna, jotta voit lukea näytöllä olevat tiedot avaamatta kantta. Löydät myös kannja , joissa on erilaisia motiiveja: eläimiä, maisemia, kukkia, kasveja, mandaloita. Tulja pitämään leopardinahkaisesta kannestamme. Etsimme tuotteita, joista te kaikki pidätte, ja tarjoamme teille parasta vastinja ta rahalle.

Dealy n huoltopalvelu on käytja tävissä 7 päivää viikossa.

Voit soittaa meille tai lähja tää sähköpostia numeroon 06 44 64 68 65. Seuraamme tilauksiasi ja tiedotamme sinulle tuotteistamme. Vastaamme sähköposteihinne hyvin nopeasti ja annamme henkilökohtaista jatkotoimenpidja tä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Voit seurata meitä, saada tija ää uutuuksista ja saada ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.