Honor 50 Pro näytönsuojat


3 Tuotteet

Dealy myy edullisesti Honor 50 Pro -näytön ja kameran suojakalvoja.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella ja edullisesti valikoiman Honor 50 Pro -puhelimen näytön ja takakameran suojakalvoja. Kännykän näytön kalvot ja karkaistut lasit ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne eivät jätä jälkiä, kun poistat ne, ja ne pitävät koko näytön turvassa. Koskja usalueen herkkyys säilyy myös miellyttävänä ja nopeana. Aivan kuin näyttösi ei olisi lainkaan suojattu. Panssarilasi on 9H-kestävää. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja UV-kestäviä. Voit käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti.

Panssarilasi oleva suojalinssi

Tarjoamme myös panssarilasi sisältävän suojalinssin Honor 50 Pron takakamerayksikköön. Se suojaa lsuojakuori ja linssejä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Vältät naarmut, jotka voivat vahingoittaa valokuvien laatua, ja pölyn, joka voi vaikuttaa haitallisesti niiden laatuun. Erittäin ohut ja HD-luokan suojaus ei vaikuta valokuviin ja videoihin. Aivan kuin valokuvausmoduuli ei olisi lasikalvon peitossa. Dealy ssa voit turvata Honor 50 Pro -suojasi uskomattoman edulliseen hintaan.

Ota helposti yhteyttä huoltopalveluumme ja seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme, joka auttaa sinua löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös suosikkisivustoillasi sosiaalisissa verkostoissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.