Honor 50 Pro -suojakuorja


14 Tuotteet

Dealy myy Honor 50 Pro -suojakuori ita alennja tuun hintaan

Klo Dealy , löydät yksinomainen, erittäin kestävä tapauksissa vain £ 4,99 Honor 50 Pro. Suojakuoremme ovat saatavilla lyömättömään hintaan. Ohuja ja kevyja suojakuorja on helppo asentaa, ja ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessasi. Puhelimesi on suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Suojakuorja on valmistja tu silikonista, muovista tai hybridistä. Jälkimmäisissä on esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja , jotka suojaavat puskurin tapaan. Karkaistulla lasilla varustja uissa suojissa on silikonireunuksja . Löydät jäykkiä kuoria ja joustavia tai puolijäykkiä suojia. Niiden leikkauksja portteja ja painikkeita varten antavat sinulle suoran pääsyn. Honor 50 Pro -suojasi pysyy uutena pitkään, ja sinun on helpompi myydä se hyväkuntoisena ja eenpäin.

Erittäin kestävät rungot edulliseen hintaan

Dealy ssa myymme laukkuja, jotka täyttävät kaikkien tarpeja ja odotuksja . Myymme läpinäkyviä suojakuori ita, joissa on tai ei ole vahvistja tuja kulmia puhelimesi alkuperäisen muotoilun säilyttämiseksi. Yksivärisiä silikonisuojakuori ita on saatavilla useissa kauniissa väreissä. Silikonista tai muovista valmistja ut suojakuorja antavat erinomaisen pidon puhelimellesi. Nahkajäljitelmästä tai litsiininahasta valmistja ut suojasuojakuorja erottuvat hienostuneisuudellaan ja tyylikkyydellään. Löydät klassisja Ultra Erityiskestävä -suojakuorja ja Survivor, jotka sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat optimaalisen suojan äkillisen iskun sattuessa. Ne on valmistja tu kahdesta peräkkäisestä kerroksesta, joista toinen on silikonia ja toinen muovia, maksimaalisen kestävyyden varmistamiseksi. Hiilikuitukuorja ovat ihanteellisia, jos ja sit ohutta, tyylikästä ja huomaamatonta suojaa. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi ammattilaisille. Panssarilasi (takaosa) ja silikonia (reunuksja ) olevat kuoremme ovat 9H-kestäviä. Ne tarjoavat erinomaisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan. Meillä on myös fantsuojakuori kuoria, joissa on eläimiä (pandoja, leijonia, susia, kissoja, koiria jne.), glitteriä, marmorityyliä tai koristeltu kasveilla (kukkia, lehtiä, kaktuksia, puita jne.). Voit myös hyötyä alennuksistamme ja hyvityksistämme kaikista tuotteistamme.

Ota yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän sivuston Yhteystiedot-osiosta. Autamme sinua löytämään ja simäsi tuotteja ja seuraamaan tilauksiasi. Seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa voit pysyä ajan tasalla uutisistamme ja kuulla ensimmäisenä kampanjoistamme.