Vivo V21 5G Suojakuorja


10 Tuotteet

Tutustu super valikoima Vivo V21 kannja ja suojakuorja Dealy alennus.

Dealy tarjoaa poikkeuksellisen ja eksklusiivisen valikoiman halpoja suojuksia ja suojakuori ita Vivo V21 5G:lle. Suojakuori iden hinnat alkavat vain 6,99 eMale ta. Ne suojaavat koko matkapuhelimen naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Suojakuorja on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla takapuolta ja reunoja. Erittäin kestävä läppä turvaa koko Vivon elementtejä vastaan. Suojat antavat suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Niiden kannja voidaan muuntaa handsfree-pidikkeeksi turvallista, handsfree-käyttöä varten. Voit esimerkiksi katsella videoita täysin rauhassa, missä tahansa olja kin. Tarjoamme myös läppäkansia, joissa on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa älypuhelimen kuljja tamista käsin.

Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme monikäyttöisistä läppäsuojista.

Tutustu eksklusiiviseen valikoimaan erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka suojaavat Vivo V21 5G:tä. Löydät yksivärisestä keinonahasta valmistja ut läppäsuojakuorja , joita on saatavilla useissa eri väreissä. Sävyt ovat erilaisia eri malleissa. Läppäsuojakuorja on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja korttipidikkeja ja tasku rahoille tai pienille suojakuori kirjoille (muistiinpanot, liput, sja elit). Voit myös valita lukot (kantolenkki , magneja tilukko, painonappi, niitti). Löydät myös läppäkannja , joissa on ja uläppään integroitu suljin. Suojia on saatavana useista eri materiaaleista: tekonahka tai "klassinen" aito nahka, sileä tai kuvioitu nahkatehoste, lychianahka, vintage- tai rja rotyyli, kiiltävä tehoste jne. Lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita "Vivo V21 -suojasuojakuorja ja -suojakuorja " -osastoon, joten voit uusia suojauksesi kaikessa rauhassa.

Voit ottaa helposti yhteyttä palveluumme ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme.