Asus Zenfone 8 Flip kannja


4 Tuotteet

Asus ZenFone 8 Flip kannja ja suojakuorja alennja tuun hintaan Dealy ssa.

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Asus ZenFone 8 Flip -suojissa ja -suojakuori issa. Säästät ylellisessä suojassa, joka täyttää turvallisuus- ja ergonomiavaatimuksja . Tarjoamme suojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Tämä mukautuu täydellisesti matkapuhelimesi ääriviivoihin ja pitää sen tukevasti paikallaan. Tämä kuori toimii älypuhelimen takaosan ja reunojen ensimmäisenä suojalinjana. Sitä peittää erittäin ohut, erittäin säänkestävä suojakuori. Se on suojattu iskujen, naarmujen, jälkien ja pölyn aiheuttamilta vaurioilta. Suojakuori issa on korttipidikkeja ja leikkaus käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja (lippuja, laskuja, muistioita, muistiinpanoja jne.) varten. Etuläpät voidaan muuntaa hands-free -pidikkeeksi. Näin voit käyttää matkapuhelinta handsfree. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , jotta voit kantaa Asusta käsin. Suosittelemme näytön varmistamista, vaikka valitsisitkin suojakuori n. Puhelin voi nimittäin lipsahtaa käsistäsi, kun käytät sitä esimerkiksi kannen ollessa auki tai kun olja handsfree-käytössä.

Tyylikkäät, korkealaatuisja kannja

Voit personoida Asus ZenFone 8 Flip -puhelimesi huippuluokan suojakuorella, joka on tarjolla markkinoiden edullisimpaan hintaan. Löydät keinonahkaisia ja aidosta nahasta valmistja tuja flip-suojakuori ita, joita on saatavilla monivärisinä. Ne sopivat täydellisesti ammattilaisille ja niille, jotka haluavat tyylikästä, tehokasta ja monikäyttöistä suojaa. Tarjoamme ainutlaatuisia materiaaleja ja tekstuureja: nahkatehoste, litsi-tyyli, vintage- tai rja rotyyli, kiiltävä viimeistely, ensiluokkainen split-nahka... Meillä on business-tyylisiä läppäsuojakuori ita, joissa on optimoidut lompakko- ja käsilaukkuvaihtoehdot. Tarjolla on kannja , joissa on magneja tikiinnitys tai läppäkannja , joissa on kannen sisään integroidut kiinnikkeja . Dealy lta voit ostaa useita kansia yhden hinnalla kilpailijoiltamme.

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme numerossa 06 44 64 68 65.

Tavoitat meidät tästä numerosta puhelimitse tai tekstiviestillä. Voimme myös vastata sinulle sähköpostitse kaikkiin pyyntöihisi ja seurata tilauksiasi (sähköpostiosoitteemme on tämän sivuston "Ota yhteyttä" -kategoriassa). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.