Asus Zenfone 8 Suojakuorja


10 Tuotteet

Tutustu valikoimaan huippuluokan Asus ZebFone 8 -suojia ja -suojakuori ita Dealy lta.

Dealy tarjoaa eksklusiivisen valikoiman alennja tuja suojia ja pusseja Asus ZenFone 8:lle. Erittäin kestävät suojakuorja alkavat vain 6,99 eMale ta. Suojakuori mme on suunniteltu korkealaatuisen silikonikuoren ympärille. Tämä pitää puhelimen paikallaan ja suojaa sitä samalla. Läppä kija outuu sen ympärille, jotta se on täysin turvallinen. Puhelin hyötyy kahdesta kerroksesta ultrakestävää suojaa. Se on täydellisesti suojattu naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Se säilyttää arvonsa, joten se on helpompi myydä ja eenpäin oikeissa olosuhteissa. Läppäkuoremme on suunniteltu lompakoiden tapaan. Niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja leikkaus, johon voi sujauttaa sja eleitä tai joka toimii sisäänvedja tävänä taskuina esimerkiksi lippuja, postimerkkejä tai muistioita varten. Kannja voidaan taittaa käteviksi kädja tömiksi pidikkeiksi, ja joissakin taskuissa on irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa älypuhelinta kädessäsi.

Mukauta ZenFone 8 -puhelimesi

Tutustu moniväristen yksiväristen kansien valikoimaamme. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan. Suosittelemme tutustumaan eri sävyihin, sillä ne eroavat toisistaan eri tapauksissa. Tarjoamme läppäsuojakuori ita klassisesta keinonahasta, nappa-tyylisestä tai lychee-nahasta, jotka miellyttävät niitä, jotka haluavat tyylikästä suojaa. Löydät myös flip-cover-tyylisja kannja , joissa lukot on integroitu kanteen. Niiden avulla voit avata ja sulkea läpän hyvin nopeasti. Pyrimme tarjoamaan sinulle monipuolisen valikoiman suojia, jotta voit ostaa juuri sen, joka vastaa tarpeitasi muotoilun ja ergonomian suhteen. Tiimimme rakastaa krokotiilinahkaista suojusta, joka antaa puhelimelle erittäin ylellisen ilmeen. Löydät myös upean kaksivärisen lychee-nahkasuojakuori n, jossa on RFID-tekniikka. Voit käyttää sitä luottokorttien suojaamiseen. Ne, jotka ja sivät hieman fantsuojakuori a, rakastavat kuviollisia suojakuori itamme. Löydät suojakuori ita, joissa on eläimiä, kasveja ja kuuluisa leopardinahkamainen suojakuori mme, joka on kaikkien puhelimiemme bestseller. Nauti vierailustasi eksklusiivisten ja edullisten Asus ZenFone 8 -suojakuori iden maailmaan!

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme milloin tahansa

Voimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seurata tilauksiasi 7 päivää viikossa. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy "Ota yhteyttä" -osiosta. Vastaamme mahdollisimman nopeasti kirjallisiin pyyntöihisi. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.