Samsung Galaxy A22 5G näytön suojakalvot


4 Tuotteet

Hyödy Dealy n edullisista hinnoista Samsung Galaxy A22 5G:n näytönsuojissa ja takakameramoduulissa.

Dealy lla on paras tarjous alennja uista näytönsuojista ja valokuvausmoduuleista Samsung Galaxy A22 5G:lle. Säästä rahaa erittäin ohuilla ja erittäin kestävillä kalvoillamme ja karkaistulla lasillamme. Suojaamalla älypuhelimesi näytön, se on täydellisesti suojattu iskun sattuessa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Suosittelemme tätä myös, jos sinulla on suojakuori tai suojakuori . Käytämme matkapuhelinta usein suojakansi auki (esimerkiksi kävellessä tai hands-free ). On olemassa vaara, ja tä pudotat sen ja lasi tai näyttö rikkoutuu. Myymme markkinoiden parhaita näytönsuojia alkaen vain 3,99 €. Kalvomme ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Ne tuntuvat lasin päällä kuin toiselta iholta, eikä niihin jää jälkiä, kun otat ne pois. Panssarilasi on myös hyvin ohutta. Ne kiinnittävät koko näytön ja estävät lasin räjähtämisen iskun sattuessa. Ne ovat UV-säteilyä estäviä. Näytön tuntoalue pysyy myös herkkänä.

Suojaava linssi Galaxy A22 5G:n takakameramoduulille

Tiimimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden turvata kannja tavan tija okoneesi valokuvausyksikkö karkaistulla lasisella suojalinssillä, jonka hinta on vain 5,99 €. Erittäin ohut ja läpinäkyvä suojalasi estää rikkoutumisen, naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia, ja pölyn pääsyn linssien sisään. Sensorit pysyvät yhtä hyvänä kuin uudja ja valokuvien ja videoiden laatu säilyy ennallaan. Dealy ssa Samsungisi on todella turvassa!

Suojakuori kaspalvelu räätälöidään tarpeittesi mukaan

Odotamme innolla yhteydenottoasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voimme vastata kysymyksiisi ja seurata tilauksiasi. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa kampanjoistamme.